Κορίτσια ετοιμάστε τα χαρτομάντιλα. Το "P.S. Ι Love You" θα αποκτήσει δεύτερο μέρος!

15.03.2019
Κορίτσια ετοιμάστε τα χαρτομάντιλα. Το "P.S. Ι Love You" θα αποκτήσει δεύτερο μέρος!
Η Holly και ο Gerry ξανά στις οθόνες μας.

Προετοιμάσου να νιώσεις ένα κύμα νοσταλγίας για την ταινία του 2007 με πρωταγωνιστές τη Hilary Swank και τον Gerard Butler, γιατί η ιστορία σε αυτό το αγαπημένο ρομαντικό κινηματογραφικό δράμα, πρόκειται να συνεχιστεί (προς το παρόν σε βιβλίο αλλά είναι σίγουρο ότι θα πάρει το δρόμο του και για τη μεγάλη οθόνη). Και όπως καταλαβαίνεις, δεν έχει καμία σημασία ότι ο χαρακτήρας του Gerard Butler εγκατέλειψε τον μάταιο αυτόν κόσμο από πολύ νωρίς στην ταινία.

Πριν από λίγες μέρες, η συγγραφέας Cecelia Ahern ανακοίνωσε ότι έγραψε τη συνέχεια του επιτυχημένου μπεστ σέλερ στο οποίο βασίζεται το P.S. I Love You. Ακόμα καλύτερα; Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο σε λίγους μήνες! «Έχω μεγάλα νέα!» έγραψε στο twitter η Ιρλανδή συγγραφέας. «Έχω γράψει τη συνέχεια του PS I Love You - με τίτλο Postcript. Το Postcript θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Ελπίζω να καλωσορίσετε πάλι την Holly ... και τον Gerry ... και αυτή η ανάγνωση του βιβλίου θα είναι τόσο συναισθηματική για σας όπως ήταν για μένα».

Η Ahern κυκλοφόρησε το πρώτο μυθιστόρημα το 2004, το οποίο ακολουθεί το ευτυχισμένο ζευγάρι Holly και Gerry Δυστυχώς, ο Gerry μαθαίνει ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο και λίγο αργότερα πεθαίνει, αφήνοντας τη Holly να μαζέψει τα κομμάτια της θρυμματισμένης ζωής τους. Ευτυχώς η θλίψη της θεραπεύεται (κάπως) όταν ανακαλύπτει ότι ο Gerry άφησε πίσω κρυφά ένα δώρο, για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει την απώλειά του: 10 γράμματα που το καθένα περιέχει ειλικρινή μηνύματα, όλα υπογεγραμμένα με τον ίδιο τρόπο ("PS I love you ").

Παρόλο που η Ahern δεν έχει ακόμη διευκρινίσει λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει στο PostScript, είναι βέβαιο ότι οι κεντρικοί ήρωες θα είναι και πάλι η Holly και ο Gerry. Ας αρχίσουμε να μαζεύουμε από τώρα χαρτομάντιλα λοιπόν!!!