Η εξομολόγηση του Κώστα Φαλελάκη για τον Χατζησάββα: Το τέλος, η απομόνωση, οι κοινές διαθήκες και το σύμφωνο! [Βίντεο]

14.03.2019
Η εξομολόγηση του Κώστα Φαλελάκη για τον Χατζησάββα: Το τέλος, η απομόνωση, οι κοινές διαθήκες και το σύμφωνο! [Βίντεο]
«Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα;»

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την απώλεια του Μηνά Χατζησάββα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο τελευταίος του σύντροφος, Κώστας Φαλελάκης. Ο ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην εκπομπή The 2Νight Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επί 25 χρόνια κοινή τους πορεία, στο σύμφωνο συμβίωσης αλλά και στις κοινές διαθήκες που είχαν κάνει.

Δείτε ακόμη: Δε φαντάζεσαι με ποια σπουδαία ηθοποιό είναι παντρεμένος ο "Μηνάς" από τη «Μουρμούρα»! [Photos]

Ο Κώστας Φαλελάκης είπε:

«Το τέλος του Μηνά μας βρήκε στην ίδια παράσταση. Κάναμε πρόβες κάνα 20ημερο. Τον Μηνά αντικατέστησε ο Στέλιος Μάινας. Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη ήρθε και μου είπε “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί.

Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Αισθανόμουν πως λέω κάτι μεταξύ φίλων και συγγενών. Αν έκανα κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι που δεν είναι «φύλλο και φτερό». Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Θα μπορούσαν να τις προσβάλλουν οι συγγενείς πρώτου βαθμού και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Για το σπίτι που το ξεπληρώσαμε μαζί θα πληρώσω φόρο άλλες 28.000».

Δείτε το βίντεο:

ΓΜ