Luke Perry: Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν στα social media - Όχι όλοι, όμως!

05.03.2019
Luke Perry: Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν στα social media - Όχι όλοι, όμως!
Ο δημοφιλής ηθοποιός που έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90 μέσα από τον ρόλο του Dylan McKay στην τηλεοπιτκή επιτυχία της εποχής "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" πέθανε χθες (4/3/2019) σε ηλικία 52 ετών.

Ο Luke Perry υπέστη ένα σοβαρότατο εγκεφαλικό την περασμένη Τετάρτη και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως, δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών... δεν τα κατάφερε! Η ζημιά που είχε υποστεί ήταν ανεπανόρθωτη και άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, έχοντας στο πλευρό του τα πιο αγαπημένα του άτομα.

Τα social media γέμισαν με αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις που έφταναν από όλες τις κατευθύνσεις. Αισθητή εντύπωση έκανε βέβαια η απουσία αναφοράς από την πλευρά περισσότερων από τους συμπρωταγωνιστές του στo Μπέβερλι Χιλς.

Εκτός από τον Ian Ziering και την Gabriele Carteris δεν έχουμε δει δημόσια αντίδραση από τους υπόλοιπους του "θρυλικού" καστ -το οποίο, παρεμπιπτόντως πρόκειται να ξανασυναντηθεί στη μικρή οθόνη το καλοκαίρι για ένα μίνι reboot της σειράς. Για το τηλεοπτικό αυτό reunion δεν είχαν υπογράψει μόνο ο Luke Perry και η Shannen Doherty, η οποία είχε συγκινήσει ιδιαίτερα με την τελευταία ανάρτηση για τον "Dylan" της, ζητώντας τις προσευχές όλων.

Ιδού λοιπόν μερικά από τα διαδικτυακά "αντίο" των διάσημων φίλων του Luke Perry [είναι πάρα πολλά] οι οποίοι αδυνατούν να δεχτούν την αλήθεια -όπως άλλωστε και οι αμέτρητοι απανταχού θαυμαστές του.

Διάβασε επίσης: Freddie Mercury - Rami Malek: Καρέ καρέ οι ερμηνείες τους στο Live Aid [video]

Απαρηγόρητος ο Ian Zeiring

Ο Jason Priestley περιορίστηκε σε ένα "Ευχαριστώ" σε re-post δημοσιογράφου που μιλούσε για εκείνον και τον Luke Perry. Κάπως παράξενο!

Δεν βρίσκει λόγια, όπως λέει, η Gabrielle Carteris

Το ίδιο και η Marisol Nichols

I don’t have any words now. Maybe I will later. 💔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marisol Nichols (@marisolnichols) στις

Η Moly Ringwald ήταν από τις ηθοποιούς της γενιάς του που συμμετείχε επίσης στο Rivrdale

Απαρηγόρητη και η Mädchen Amick, συμπρωταγωνίστρια στο Riverdale

Παλιά γνώριμη από το Μπέβερλι και η Christine Elise McCarthy

Ο Charlie Sheen ανάμεσα σε αυτούς που αποχαιρέτησε δημόσια τον Luke Perry

H Rosanne Arquette στέλνει το δικό της αντίο και μιλά τον αδελφό της, που θα συναντήσει "εκεί επάνω" ο Luke και θα το... "γλεντήσουν".

Και το "αντίο" του Ross Buttler από το Riverdale