Πέθανε ο Luke Perry - Τελικά δεν τα κατάφερε

04.03.2019
Πέθανε ο Luke Perry - Τελικά δεν τα κατάφερε
Άφησε την τελευταία του πνοή στα 52 του χρόνια ο Dylan του Mπέβερλι!

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία πριν από λίγα λεπτά και κανείς από τη γενικά που μεγάλωσε με τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ο Luke Perry είναι νεκρός.

Φαίνεται ότι δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει από το σοβαρότατο εγκεφαλικό που υπέστη την περασμένη Τετάρτη. Ήταν μόλις 52 ετών και τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστούσε στη σύγχρονη τηλεοπτική επιτυχία του Netflix "Riverdale", "μεγαλώνοντας" ακόμη μια γενιά!

Δημοσίευμα του TMΖ αναφέρει ότι ο δημοφιλής ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο St. Joseph's Hospital του Burbank όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, είχε δίπλα του τους τα παιδιά του, τον 21χρονο Jack και τη 17χρονη Sophia, την αρραβωνιστικιά του Wendy Madison Bauer, την πρώην σύζυγό του, Minnie Sharp, τη μητέρα του Ann Bennett, τον πατριό του Steve Bennett, τον αδεφλό του, Tom Perry, την αδελφή του, Amy Coder και άλλους συγγενείς και φίλους.

Ο εκπρόσωπός του εξήγησε ότι οι γιατροί κρατούσαν τον Luke σε καταστολή, έτσι ώστε να δώσουν στον εγκέφαλό του μια ευκαιρία να το παλαίψει, όμως προφανώς η ζημιιά που είχε αφήσει το εγκεφαλικό ήταν υπερβολικά εκτεταμένη για να διορθωθεί.

Καλό του ταξίδι.