Η Beyonce και ο Jay Z αποθεώνουν τη "δική τους" βασίλισσα Meghan [video]

21.02.2019
Η Beyonce και ο Jay Z αποθεώνουν τη "δική τους" βασίλισσα Meghan [video]
Πρόκειται για μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο!

Στο πλαίσιο των φετινών Brit Awards που διεξήχθησαν χθες το βράδυ (20/2/2019) στο Λονδίνο η Beyonce και ο Jay Z κέρδισαν το βραβείο για το καλύτερο ξένο ντουέτο. Οι δυο τους δεν παραβρέθηκαν στην τελετή είχαν ετοιμάσει έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο για να παραλάβουν τον βραβείο, να ευχαριστήσουν τον κόσμο και, εντέλει, να "υποκλιθούν" στη δούκισσα του Sussex, "μία από τις δικές τους, μελαμψές Μόνες", όπως έγραψαν χαρακτηριστικά, αναφερόμενοι φυσικά στη θρυλική Mona Lisa.

Με άμεση αναφορά στο θρυλικό -πια- κλιπ του τραγουδιού τους T"he Apeshit", με το οποίο είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς είχαν "καταλάβει", στην ουσία, το Μουσείο του Λούβρου, η Βeyonce και ο Jay Z στάθηκαν μπροστά σε έναν πίνακα όπου βλέπουμε τη Meghan Markle βάσίλισσα, όπως είχαν ποζάρει μπροστά στη Mona Lisa [φωτό κάτω].

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε -με έκπληξη, ομολογουμένως- τα εξής:

"Ευχαριστούμε Brits για το βραβείο του Καλύτερου Διεθνούς Γκρουπ. Εγώ κέρδισα το βραβείο αυτό ξανά το 2012 με τις κολλητές μου Kelly και Michelle [σ.σ. αναφέρεται σαφώς στις Destiny' s Child]. Πόσο τυχερή είμαι που βρίσκομαι σε ένα νέο γκρουπ με τον άλλο καλύτερο φίλο μου. 🙌🏾 Προς τιμή τον μήνα που είναι αφιερωμένος στη Μαύρη Ιστορία (Black History Month) υποκλινόμαστε σε μία από τις Μελαμψές Μόνες μας. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Σου ευχόμαστε κάθε χαρά".

Και μετά, σε επόμενη ένα βίντεο όπου ακούμε και τα λόγια τους και τους βλέπουμε να γυρίζουν να θαυμάζουν τον πίνακα της βασίλισσας Meghan, η οποία αξίζει να θυμίσουμε ότι είναι η πρώτη μιγάδα που μπαίνει στη βρετανική βασιλική οικογένεια και έχει υποστεί μια σχετικά μεγάλη ρατσιστική επίθεση από μερίδα του βρεταμικού Τύπου.

Οι αναρτήσεις της Beyonce προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων με μέρος του κόσμου να τη θαυμάζει μαζί με τον πανίσχυρο σύζυγό της ως "τους μόνους που είχαν τα κότσια να κάνουν κάτι ανάλογο δημοσίως" και ένα άλλο μέρος -μικρότερο, όμως- να αντιδρά αρνητικά υπογραμμίζοντας "πόσο τρελοί είναι οι αμερικανοί".

Για την ιστορία, βέβαια, το πορτρέτο της Meghan Markle η οποία τις τελευταίες μέρες ήταν στη Νέα Υόρκη και χθες παραβρέθηκε σε baby shower που της οργάνωσαν οι εκεί κολλητές της, υπογράφει ο illustrator Tim O'Brien, o οποίος έχει φιλοτεχνήσει ένα ανάλογο βασιλικό πορτρέτο και για την ίδια την Queen Bey [φωτό κάτω]