H Βάσω Λασκαράκη πιο αποκαλυπτική από ποτέ: «Με τον Γιάννη έχουμε χάσει όλους τους αγώνες αλλά έχουμε κερδίσει...» [Βίντεο]

20.02.2019
H Βάσω Λασκαράκη πιο αποκαλυπτική από ποτέ: «Με τον Γιάννη έχουμε χάσει όλους τους αγώνες αλλά έχουμε κερδίσει...» [Βίντεο]
«Κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα...»

Την πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη μετά τον χωρισμό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έδωσε η Βάσω Λασκαράκη στον Alpha και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η πανέμορφη ηθοποιός μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το διαζύγιό της δεν δίστασε να πει πως έχασαν πολλά με τον Γιάννη αλλά κέρδισαν ένα παιδί. Παράλληλα αναφέρθηκε στον νέο της σύντροφο αλλά και στα επαγγελματικά της.

Δείτε ακόμη: Πρίγκιπας Harry: Το σοκαριστικό ατύχημα που τον έφερε ένα βήμα πριν από τον θάνατο

«Κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Με τον Γιάννη έχουμε χάσει όλους τους άλλους αγώνες σε αυτόν τον γάμο, αλλά έχουμε κερδίσει το παιδί. Με τον Γιάννη συμβουλευτήκαμε παιδοψυχολόγο για το πώς θα το πούμε στο παιδί. Κάνω πέντε χρόνια ψυχοθεραπεία.

Μετά το διαζύγιο δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ. Με τον Λευτέρη συναντηθήκαμε πρώτη φορά σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τον Λευτέρη τον ερωτεύτηκα γιατί είναι ειλικρινής, καθαρός και αρσενικό με την καλή έννοια».

Δείτε τη συνέντευξη της:

ΓΜ