Η Lady Gaga διέλυσε τον αρραβώνα της: Η επιβεβαίωση και ο ρόλος του Bradley Cooper

20.02.2019
Η Lady Gaga διέλυσε τον αρραβώνα της: Η επιβεβαίωση και ο ρόλος του Bradley Cooper
Οι φήμες ακουγόταν εδώ και λίγο καιρό -από τη βραδιά των βραβείων Grammy, για την ακρίβεια- τώρα όμως δεν χωρά αμφιβολία.

Δύο χρόνια είχαν δεσμό η Lady Gaga και ο ατζέντης της, Christian Carino [φωτό επάνω], πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Οκτώβριο.

Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους πήγαιναν παντού μαζί, ποζάροντας μάλιστα και για τους φωτογράφους. Μέχρι πριν από λίγες μέρες, όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων Grammy μόνη -και χωρίς το μονόπετρό της στο χέρι!

Διάβασε επίσης: Δε φαντάζεσαι πού και πώς γιόρτασε η Lady Gaga τη Χρυσή Σφαίρα [photo]

Οι φήμες, φυσικά, ξεκίνησαν, όμως η επιβεβαίωση ήρθε μόλις χθεςαπό τον εκπρόσωπο Τύπου της σταρ ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση στο περιοδικό People.

"Απλά δεν πήγε καλά. Οι σχέσεις μερικές φορές λήγουν. Δεν κρύβεται κάποιο δράμα στην ιστορία", μετέφερε πηγή της έκδοσης. Και σίγουρα έτσι είναι. Αν ακούσεις όμως κανείς τις "κακές γλώσσες" που έχουν "λυσσάξει" περί τρίτου προσώπου, ίσως σκεφτεί κάπως διαφορετικά!

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα, λοιπόν, που θέλουν την Gaga "τρελά ερωτευμένη" με τον Bradley Cooper, εξ ου και η διάλυση του αρραβώνα της.

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά όσο δούλευαν στην ταινία "A Star Is Born" και εκείνη τον είδε διαφορετικά κάποια στιγμή. Εκείνος βέβαια παραμένει μαζί με τη σύντροφό του και μητέρα της κόρης τους, Irina Shayk ενώ δεν έχει ακουστεί κάποιο στοιχείο για "ανταπόκρισή" του στο αίσθημα της Lady Gaga, την οποία υπεραγαπά, αλλά, ενδεχομένως όχι με τον τρόπο που θέλει εκείνη.

Και πάλι, έτσι λένε!

Για την ιστορία, πάντως, η Gaga έχει αρραβωνιαστεί και πάλι στο παρελθόν με τον ηθοποιό και μοντέλο Taylor Kinney. Ωστόσο, όπως και οι δύο τους έχουν αναφέρει, έμειναν φίλοι από τη στιγμή που χώρισαν τον Ιούλιο του 2016.

Εν αναμονή της τελετής των βραβείων Όσκαρ αυτή την Κυριακή, λοιπόν, που θα δούμε και τους δυο καλλιτέχνες μαζί επί σκηνής, αναμένουμε τα νεότερα!

Και για να μπαίνεις στο mood κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου όλες τις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία.