Οι Queen στη σκηνή των φετινών Όσκαρ! Αυτή είναι είδηση

19.02.2019
Οι Queen στη σκηνή των φετινών Όσκαρ! Αυτή είναι είδηση
Μπορεί να καθυστέρησαν να πάρουν "μπρος" αλλά οι παραγωγοί της τελετής αποκαλύπτουν έναν έναν τους άσσους που κατάφεραν να κρύψουν στο μανίκι τους!

Οι ανακοινώσεις της Ακαδημίας του Κινηματογράφου φέτος έχουν προκαλέσει αρκετές ταραχές. "Έχουμε παρουσιαστή", "Δεν θα έχουμε κεντρικό παρουσιαστή", "Οι περσινοί νικητές θα είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές". "Μόνο δύο από τα υποψήφια τραγούδια θα ακουστούν επί σκηνής". "Βασικές κατηγορίες βραβείων θα δωθούν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων" κ.ο.κ.

Διάβασε επίσης: Bradley Cooper: Η on stage έκπληξη που έκανε στη Lady Gaga έχει γίνει viral [video]

Τελικά μένουμε στο θέμα των τραγουδιών και κρατάμε τα εξής:

1. Ο Bradley Cooper θα συνοδεύσει τη Lady Gaga στη σκηνή -αν και όχι ως ο πρωταγωνιστής του "Jackson Mein- και θα τραγουδήσουν μαζί το "Shallow" τους, που είναι και το φαβορί, εδώ που τα λέμε!

2. Η Bette Midler θα ερμηνεύσει το τραγούδι "The Place Where Lost Things Go" από την ταινία "Mary Poppins Returns" και...

3. Οι Queen -δηλαδή ο Brian Mey και ο Roger Taylor- με τον Adam Lambert του American Idol στα φωνητικά θα ερμηνεύσουν επί σκηνής μερικά τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος.

Για την ιστορία η ταινία "Bohemian Rapshody" η ταινία που έχει ως θέμα τη ζωή του θρυλικού Freddy Mercury είναι υποψήφια για 5 συνολικά βραβεία μεταξύ των οποίων και αυτό του Α' Ανδρικού Ρόλου, για τον οποίο ο Rami Malek είναι το απόλυτο φαβορί.

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν! Μέχρι τότε ιδού πώς έγινε η ανακοίνωση της συμμετοχής των Queen στην τελετή μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter: