4 ηθοποιοί που ξεκίνησαν από reality της τηλεόρασης και έφθασαν στα Όσκαρ [video]

09.02.2020
4 ηθοποιοί που ξεκίνησαν από reality της τηλεόρασης και έφθασαν στα Όσκαρ [video]
Πληροφορίες που, μάλλον, έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι. Τα στοιχεία όμως υπάρχουν και ιδού τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά:

1. Emma Stone
Πράγματι, η κάτοχος του Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού για το 2017 και υποψήφια στα Όσκαρ του 2019, είχε βραβευτεί από ένα ξεχασμένο talent show στο VH1.

Το In Search of the Partridge Family είχε σχεδιαστεί για να βρει ένα καινούργιο cast για την επιστροφή του sitcom Partridge Family, που έκανε μεγάλη επιτυχία στα 70s και άνοιξε το δρόμο στην καριέρα του David Cassidy. Και η Emma Stone τότε στα πρώτα της βήματα, όπου δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί ότι θα κέρδιζε ένα Όσκαρ για τον ρόλο της στην βραβευμένη ταινία La La Land, πήρε την έγκριση της κριτικής επιτροπής για τον ρόλο της Laurie στο comeback της σειράς.

Ιδού και το βίντεο για του λόγου το αληθές:

Για την ιστορία, η Emma που πέρσι είναι υποψήφια για το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "The Favourite" του Γιώργο Λάνθιμου.

Διάβασε επίσης: Λύθηκε το μυστήριο με την ανάρτηση του Matthew Perry - Πάει να σπάσει το ρεκόρ της Jennifer Aniston;

2. Bradley Cooper
Αν και τον Bradley Cooper τον σνόμπαραν πέρσι οι κριτές και δεν τον συμπεριέλαβαν μέσα στην κατηγορία για τον Καλύτερο Σκηνοθέτη, μπορεί να παρηγορήσει τον εαυτό του με το ότι ήταν υποψήφιος στην κατηγορία Καλύτερου Ηθοποιού και ότι το A Star Is Born είναι επίσης υποψήφιο για την Kαλύτερη Ταινία και το Kαλύτερο Προσαρμοσμένο Σενάριο.

Αν προσθέσεις σε αυτά τα τέσσερα και τις ταινίες Silver Linings Playbook, American Hustle και American Sniper τότε ο Bradley Cooper έχει γίνει ένας μόνιμα προτεινόμενος σταρ για Όσκαρ. Ας το πάρει φέτος να τελειώνουμε! Ακούτε εσείς εκεί στην επιτροπή;

Διάβασε επίσης: Oscars 2020: Ιδού όλες οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία

Αλλά εκτός από ένα σύντομο πέρασμα στο Sex and the City, η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του Cooper ήταν ως ο οικοδεσπότης στο ταξιδιωτικό σόου Globe Trekker. O σταρ του Χόλιγουντ παρουσίασε εννέα επεισόδια εμπευσμένα από τον ταξιδιωτικό οδηγό Lonely Planet στις αρχές του 2000, ενώ αυτό που έχει μείνει πιο πολύ στον κόσμο είναι η επίσκεψή του σε ένα κάμπινγκ γυμνιστών στην Κροατία.

Στο βίντεο που ακολουθεί μια εκπομπή του με θέμα το rafting.

3. Lady Gaga

H συμπρωταγωνίστρια του Cooper στο Α Star Ιs Born έκανε επίσης μία από τις πρώτες εμφανίσεις της σε αμερικανικό reality.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, η καλλιτέχνις που γεννήθηκε ως Stefani Germanotta, εμφανίστηκε στα μέσα του 2000 στο Boiling Points, ένα σόου με φάρσες στο MTV, το οποίο εξέταζε την υπομονή των φαινομενικά ανυποψίαστων ατόμων σε διάφορες αγχωτικές καταστάσεις, με έπαθλο 100 δολάρια.

Δυστυχώς, η Lady Gaga, αποχώρησε νωρίτερα από το παιχνίδι και συνεπώς έχασε το χρηματικό έπαθλο.

Ιδιού και το ντοκουμέντο!

4. Τοm Hardy

Ο Τοm Hardy δεν ήταν πάντα ο cool, δυνατός και ήσυχος τύπος που κέρδισε το Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου για το The Revenant το 2016.

Πριν, σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Λονδρέζος Hardy πήρε μέρος σε ένα διαγωνισμό για το επόμενο αρσενικό supermodel στο The Big Breakfast, με εμφάνιση εντελώς διαφορετική από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει (με χτενισμένα στρωμένα μαλλιά με ζελέ, σανδάλια και με στρατιωτικά παντελόνια).

Mε την περιγραφή από τον παρουσιαστή Johnny Vaughan ως «o Παρθένος φοιτητής θεάτρου που αγαπά τον Eddie Izzard αλλά μισεί το ποδόσφαιρο», ο Hardy στέφθηκε νικητής του διαγωνισμού και κέρδισε κάτι αστεία δώρα για τις προσπάθειές του, όπως μια εργαλειοθήκη.

Στο βίντεο που ακολουθεί δες τη στιγμή που παρουσιάζεται ως διεκδικητής του τίτλου. Μοναδικό ντοκουμέντο!