Νίκος Οικονομόπουλος- Ευαγγελία Αραβανή: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους

07.02.2019
Νίκος Οικονομόπουλος- Ευαγγελία Αραβανή: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από την είδηση ότι το δημοφιλές ζευγάρι χώρισε, με τις φήμες να θέλουν εκείνη να έχει βάλει την τελεία στη σχέση τους.

Τον περασμένο Οκτώβρη η Ευαγγελία Αραβανή είχε επιβεβαιώσει την είδηση που την ήθελε να συζεί με τον αγαπημενό της, Νίκο Οικονομόπουλο. Τέσσερις μήνες μετά, αναμένεται μια επιβεβαίωση του χωρισμού τους.

Οι φήμες θέλουν τη γνωστή παρουσιάστρια να έχει φύγει από το σπίτι του τραγουδιστή καθώς, όπως λέγεται, εκείνη ήταν έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση τους ενώ εκείνος όχι.

Διάβασε επίσης: Κοντό μαλλί και για την Ευαγγελία Αραβανή [photos]

Σήμερα το πρωί, ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από την εκπομπή "Πρωινό" στην οποία συμμετέχει, κατέθεσε τις πληροφορίες από το δικό του ρεπορτάζ, που θέλουν το γνωστό ζευγάρι να μην έχει χωρίσει ακόμη οριστικά..

Ιδού τι είπε χαρακτηριστικά:

Είναι απίστευτο αυτό που έχω να σας πω αυτή την στιγμή, γιατί το Πρωινό αποκαθιστά την αλήθεια. Άρχισε να κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες πως η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος χώρισαν. Εμείς έχουμε την πραγματικότητα και ως συνήθως η αλήθεια είναι κάπως στην μέση… Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια σύννεφα στην σχέση τους, όμως δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Χαρακτηριστικά προχθές το βράδυ συναντήθηκαν, τους είδε δικός μου άνθρωπος, δημόσια όχι κάπου ιδιωτικά. Ισχύει ότι η Ευαγγελία Αραβανή δεν μένει πλέον στο σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου.Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ μου περισσότερο στενοχωρημένη είναι η Ευαγγελία

Θυμήσου και αυτό: Φαίη Σκορδά: 6 δημόσιες εμφανίσεις που θέλουμε να ξεχάσουμε και εμείς αλλά και η ίδια! [Photos]

Όπως και να έχει, η επίσημη δήλωση για την όποια κατάληξη της σχέσης αναμένεται ακόμη.