Είναι επίσημο: Η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι είναι αρραβωνιασμένη!

18.10.2018
Είναι επίσημο: Η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι είναι αρραβωνιασμένη!
Μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τις εικασίες...

Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό, όμως τώρα ήρθε η επιβεβαίωση από την ίδια τη Lady Gaga, όταν ευχαρίστησε συγκεκριμένα τον "καλό" της και μάνατζερ του Χόλιγουντ, Christian Carino, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην εκδήλωση «Elle Women in Hollywοod», στο Λος Άντζελες.

«Ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους στη ζωή μου. Βοbby (Campell), σ 'αγαπώ», είπε η Gaga. «Όλους στο τραπέζι 5. Τον αρραβωνιαστικό μου, Christian. Όλους τους αγαπημένους στη ζωή μου που με φροντίζουν καθημερινά. Ryan Murphy, σε ευχαριστώ που μου έδωσες τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο μου. Ξέρεις ότι η Χρυσή Σφαίρα ανήκει σε εσένα».

Οι φήμες ότι η Gaga και ο Carino είχαν αρραβωνιαστεί κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι, από τότε δηλαδή που η Gaga «συνελήφθη» να φοράει ένα μεγάλο δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια της περιοδείας της για το «A Star Is Born», αλλά η δημόσια αναφορά στον «αρραβωνιαστικό» της επιβεβαίωσε τις φήμες.

Διάβασε επίσης: Lady Gaga: Μιλά δημόσια για τον βιασμό της στα 19 και συγκινεί

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2017, όταν εμφανίστηκαν μαζί σε μια συναυλία. Αλλά και μέσα από τα social media τους μπορούσε να δει κανείς τις φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Η Gaga έχει αρραβωνιαστεί και πάλι στο παρελθόν με τον ηθοποιό και μοντέλο Taylor Kinney. Ωστόσο, όπως και οι δύο τους έχουν αναφέρει, έμειναν φίλοι από τη στιγμή που χώρισαν τον Ιούλιο του 2016.