Η Karlie Kloss παντρεύτηκε: Ποιος είναι ο κούκλος, εκατομμυριούχος σύζυγός της;

19.10.2018
Η Karlie Kloss παντρεύτηκε: Ποιος είναι ο κούκλος, εκατομμυριούχος σύζυγός της;
Η σχέση της 25χρονης καλλονής με τον Joshua Kushner δεν ήταν μυστική. Ο γάμος τους όμως, ήταν!

Με μια φωτογραφία στο Instagram αποκάλυψε το χαρούμενο νέο η Karlie Kloss. Μια πόζα των δυο τους αμέσως μετά το μυστήριο, προφανώς, και στη λεζάντα την ημερομηνία και μια καρδιά, χωρίς όμως να δίνει άλλες πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, για τον σχεδιαστή του νυφικού.

Μπορεί η ίδια να μην το αποκάλυψε ακόμη, όμως λέγεται ότι η εντυπωσιακή, κλασσική δημιουργία που επέλεξε φέρει την υπογραφή του οίκου Dior!

10.18.2018 ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss) στις

Για την ιστορία, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περσμένο Ιούλιο και ενώ δεν το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή, η Karlie μοιράστηκε τελικά μια φωτογραφία του άκρως εντυπωσιακού μονόπετρού της.

Διάβασε επίσης: Τα Do's και Dont's στα νυφικά της σεζόν όπως προέκυψαν από τις celebrity νύφες του Σαββατοκύριακου!

Κούκλα και πανευτυχής, λοιπόν, η νυφούλα Karlie Kloss, λάμπει στο πλευρό του επί 6 χρόνια αγαπημένου της, Joshua Kushner, ο οποίος, μόνο "τυχαίος" δεν είναι!

Πρόκειται για τον μικρότερο αδελφό του of Jared Kushner, γαμπρού και ανώτερου συμβούλου του αμερικανού προέδρου, Donald Trump. Δεδομένης της -σκόπιμης- έλλειψης πληροφοριών σχετικά με τον γάμο, δεν γνωρίζουμε -προς το παρόν- αν ο Jared και η σύζυγός του, Ivanka Trump [φωτό κάτω] ήταν παρόντες στην τελετή.

Ενδιαφέρoν έχει πάντως ότι τα δυο αδέρφια δεν μοιράζονται τις ίδιες πολιτικές απόψεις, αφού ο Joshua ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση υποστηρίζει φανατικά τους δημοκρατικούς. Λέγεται μάλιστα ότι δεν ψήφισε καν τον αδερφό τους στις εκλογές, πήρε μέρος στις διαδηλώσεις Women's March κατά του Trump, όμως παρευρέθηκε στην τελετή της ορκωμοσίας του. Παρά τις πολιτικές τους αντιθέσεις τα δύο ζευγάρια κάνουν αρκετή παρέα μεταξύ τους. Στη φωτογραφία τα δύο αδέρφια ποζάρουν μετά την τελετή της ορκομοσίας κάτω από το πορτραίτο του Τζον Κένεντι.

Αυτό το διάβασες; Από την Diana ως την Chiara: 10 celebrity νυφικά με (σχεδόν) αμύθητο κόστος!

Σε άλλες πληροφορίες να "καταθέσουμε" ότι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία της οικογένειας Kushner κυρίως μέσω επενδύσεων σε real estate και venture capitals ανέρχεται στα $1.8 δισεκατομμύρια ενώ του Joshua ατομικά στα $800 εκατομμύρια!

Ο σύζυγος της Karlie είναι απόφοιτος του Harvard, δεν έχει καμμία σχέση με τη μόδα και για χάρη του εκείνη ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό πριν από δυο χρόνια!

Να ζήσουν, λοιπόν και... καλούς απογόνους!