Συγκινεί η ανάρτηση πρωταγωνίστριας του Grey's Anatomy και μαμάς παιδιού με σύνδρομο Down

09.10.2018
Συγκινεί η ανάρτηση πρωταγωνίστριας του Grey's Anatomy και μαμάς παιδιού με σύνδρομο Down
Ο λόγος για την Caterina Scorsone, την ηθοποιό που έγινε ευρύτερα γνωστή για τον ρόλο της Emelia Shepherd στη δημοφική τηλεοπτική σειρά.

Ο Οκτώβριος ήταν αφιερωμένος στην ενημέρωση σχετικά με το σύνδρομο Down και η Caterina Scorsone, ως μητέρα ενός παιδιού που γεννήθηκε με αυτό, μοιράστηκε μερικές σημαντικές πληροφορίες και πολύ συναίσθημα.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Rob Giles έχουν δύο κόρες, την 6 ετών Eliza και την Paloma, η οποία στις 8/10/2018 συμπλήρωσε δυο χρόνια ζωής.

Διάβασε επίσης: Grey's Anatomy: Δεν φαντάζεσαι ποιοι είναι οι γονείς της "Αριζόνα"

Η Scorcone μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τις κόρες της, με την απίστευτα χαμογελαστή Pippa, όπως φωνάζουν χαϊδευτικά την Paloma και τις συνόδευσε με ένα πολύ "δυνατό" κείμενο:

Ο Οκτώβρης είναι μήνας ενημέρωσης για το σύνδρομο Down. Ορίστε μερικές πληροφορίες λοιπόν. 1 στα 700 παιδιά γεννιέται με σύνδρομο Down. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί κανείς έχει σημασία. Οι γονείς δεν έχουν 1 "ΡΙΣΚΟ" στα 700 να γεννήσουν ένα παιδί με σύνδρομο Down. Οι γονείς έχουν 1 ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ στις 700 να γεννήσουν ένα παιδί με σύνδρομο Down, όπως έχουν 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να κάνουν κορίτσι και 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να κάνουν αγόρι. (Με μερικές όμορφες διαφοροποιήσεις κι εκεί). Οι διαφορές είναι όμορφες. Η γλώσσα αλλάζει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων. Οι λέξεις είναι σημαντικές