Στέλλα Μιζεράκη - Πάνος Ζάρλας: Χωρισμός με... υπονονοούμενα για τους νικητές του Power of Love

08.10.2018
Στέλλα Μιζεράκη - Πάνος Ζάρλας: Χωρισμός με... υπονονοούμενα για τους νικητές του Power of Love
Ο έρωτας που γεννήθηκε στα πλατώ το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μόλις τελείωσε!

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας γνωρίστηκαν μέσα στο "σπίτι" του Power of Love, ερωτεύτηκαν, έγιναν ζευγάρι και στο τέλος κέρδισαν και το παιχνίδι.

Το επόμενο βήμα τους ήταν επαγγελματικό καθώς παρουσίασαν μαζί το παιχνίδι "Σκάσε και κολύμπα". Μόλις ολοκληρώθηκε και αυτό, τα σύννεφα επάνω από τη σχέση τους φαίνεται ότι πύκνωσαν και οι τίτλοι τέλους έπεσαν οριστικοί.

Πρώτη που ανακοίνωσε τα νέα ήταν η Στέλλα μέσω μηνύματος στα stories της, όπου έγραφε τα εξής:

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι, όπως γνωρίζετε τα είδη των ανθρωπίνων σχέσεων είναι πολλά και ένα από αυτά είναι η ερωτική σχέση η οποία μερικές φορές έχει και ημερομηνία λήξης... Άλλωστε λένε πως τίποτα δε διαρκεί για πάντα... Σήμερα λοιπόν θέλω να σας ανακοινώσω ότι η ερωτική μας σχέση με τον Πάνο κάπου εδώ τελειώνει και ίσως γεννιέται μία φιλία. Όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να διατηρηθεί μια σχέση, θεωρώ πως είναι καλύτερο να διατηρείς πλέον φιλικές σχέσεις με ανθρώπους που έχεις ζήσει όμορφες στιγμές.

Και μην ξεχνάτε... η δύναμη της αγάπης δεν αφορά μόνο την ερωτική αγάπη αλλά και την φιλική, την αδελφική, την μητρική, την πατρική και κάθε μορφή αγάπης... Αλλά πάνω απ΄όλα μην ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας!!! Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Πάνο για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και αισθάνομαι τυχερή που γνώρισα έναν θετικό άνθρωπο σαν εσένα, μα πάνω απ΄όλα θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά όλους εσάς για την αγάπη και την στήριξή σας στο Power of love και επειδή συνεχίζεται να μας στηρίζεται στη μετέπειτα πορεία μας.


Διάβασε επίσης: «Φαρμάκι» στάζει ο πρώην της Μιζεράκη: «Η Στέλλα πλεόν, γιορτάζει της Μεταμορφώσεως»! [Video]

Δυο μέρες αργότερα, με δική του ανακοίνωση, ο Πάνος επιβεβαιώνει τον χωρισμό, όχι όμως χωρίς να αφήσει υπονοούμενα σχετικά με την αποφαση της πρώην αγαπημένης του να τον παρακάμψει, αντίθετα σε ό,τι είχαν συμφωνήσει νωρίτερα. Πάντα με το γάντι όμως!

Ιδού τι έγραφε στη δική του ανάρτηση:

Αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να το προλάβω, τρέχει πιο γρήγορα και από τον άνεμο! Όπως σας είχαμε ενημερώσει με τη Στέλλα, ότι αν συνέβαινε κάτι στη σχέση μας θα το λέγαμε οι ίδιοι, αυτό λοιπόν κάνουμε και τώρα! Κρατάμε τις όμορφες στιγμές στην καρδιά μας και συνεχίζουμε από εδώ και πέρα με μια όμορφη φιλία! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και για την αγάπη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα..