Keira Knightley: Κατακρίνει την Kate Middleton για την εμφάνιση της μετά τον τοκετό

07.10.2018
Keira Knightley: Κατακρίνει την Kate Middleton για την εμφάνιση της μετά τον τοκετό
H ηθοποιός σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση της δούκισσας μετά τη γέννηση του παιδιού της

Η Keira Knightley έγραψε πρόσφατα ένα δοκίμιο, με τίτλο «Το αδύναμο φύλο» για τη φεμινιστική συλλογή «Φεμινίστριες μην φοράτε ροζ (και άλλα ψέματα)», στην οποία κριτικάρει τις εμφανίσεις της Kate Middleton μετά τον τοκετό της.

Σε αυτό, η ηθοποιός αναφέρεται κυρίως στα διπλά στάνταρτς της κοινωνίας αλλά και του Χόλιγουντ για τις γυναίκες, αλλά και για τη δική της εμπειρία με την εγκυμοσύνη. Με ωμή ειλικρίνεια, η Knighley περιγράφει τη διαδικασία της γέννησης του πρώτη της παιδιού. «Ο κόλπος μου χωρίστηκε στα δύο. Βγήκες από μέσα μου με τα μάτια σου ανοιχτά και τα χέρια στον αέρα. Ουρλιάζοντας... Σε έβαλαν πάνω μου. Ήσουν καλυμμένη με αίμα και σμήγμα. Το κεφάλι σου ήταν δύσμορφο μετά τη διαδρομή από το κανάλι γέννησης. Έτρεμες και η ανάσα σου ήταν πνιγμένη. Γράπωσες αμέσως το στήθος μου, πεινασμένα, θυμάμαι τον πόνο... Το στόμα σου σφιγμένο γύρω από τη θηλή μου την οποία πιπιλούσες», έγραψε η ίδια.

Δες και αυτό: Δε φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει ο αδερφός της Kate Middleton μετά τη χρεοκοπία του!

Στη συνέχεια, η Knightley αναφέρει πως την ημέρα μετά τον τοκετό παρακολούθησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Middleton μετά τον τοκετό της, συγκρίνοντας τον εαυτό της στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Όπως γράφει, η δούκισσα "βγήκε έξω από το νοσοκομείο επτά ώρες αργότερα με το πρόσωπο της περιποιημένο και τα ψηλά της τακούνια. Ήταν το πρόσωπο που θέλει να δει ο κόσμος. Κρύψου. Κρύψε τον πόνο μας και το πως το σώμα μας χωρίζει στα δύο», λέει η ηθοποιός. «Δείξε όμορφή και κομψή. Επτά ώρες μετά τον αγώνα σου με τη ζωή και το θάνατο. Επτά ώρες αφότου του το σώμα σου είχε χωριστεί και ματώσει για να βγει ουρλιάζοντας η ζωή από μέσα σου. Δεν το δείχνεις. Δεν το λες. Και στέκεσαι εκεί με το κορίτσι σου και σε φωτογραφίζουν», γράφει η ηθοποιός.