Rihanna: Οι δηλώσεις του πρώην που την κακοποίησε δεν άρεσαν καθόλου στους θαυμαστές της

04.10.2018
Rihanna: Οι δηλώσεις του πρώην που την κακοποίησε δεν άρεσαν καθόλου στους θαυμαστές της
Ποιος ξεχνά το σήριαλ Rihanna – Chris Brown;

Ήταν Φεβρουάριος του 2009 όταν οι φωτογραφίες της άσχημα χτυπημένης, μέσα στις μελανιές και στα αίματα Rihanna έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο τότε σύντροφός της, συνελήφθη και δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον βάραιναν, υποστηρίζοντας πως η 21 ετών τότε τραγουδίστρια τον είχε φτάσει στα όριά τους. Οι δηλώσεις «ποτέ δεν ήμασταν καλά», «δεν ήξερα τι έκανα» και «ένιωθα σαν γ*** τέρας όταν τη χτυπούσα», δεν συγκίνησαν τους θαυμαστές της, οι οποίοι σχεδόν την καταδίκασαν όταν λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε να τα ξαναβρεί μαζί του.

Διαβάστε ακόμη: H Rihanna χώρισε και ο λόγος είναι αυτός που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ

Τότε, η σχέση τους δεν κράτησε πολύ, αφού η Rihanna καλούνταν συνεχώς να απολογηθεί για την επιστροφή της στον άντρα που την κακοποίησε. Σήμερα, όμως, το κοινό της ξεκινά να ανησυχεί και πάλι.

Αιτία; Οι νέες δηλώσεις του rapper που αφορούν στην πρώην (;) του.

Σύμφωνα με το «Hollywood Life», ο Chris φέρεται να δηλώνει στο περιβάλλον του πως όσος καιρός κι αν έχει περάσει, κάποια στιγμή οι δυο τους θα καταλήξουν ξανά μαζί, μη διστάζοντας να σχολιάσει πως… τη βρίσκει πιο sexy από ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: Rihanna: Ποζάρει στο Instagram φορώντας εσώρουχα από τη συλλογή της

Το μόνο που παρηγορεί τους fans της Rihanna, πάντως, -η οποία ανέκαθεν ήταν ευάλωτη στο θέμα του Chris Brown- είναι το γεγονός πως μοιάζει να έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχοντας ερωτευτεί ξανά και αφήνοντας πίσω τον πόνο (ψυχικό και σωματικό) του παρελθόντος.

Λέτε να γίνει η έκπληξη και να τους δούμε ξανά ζευγάρι;

Ελπίζουμε πως όχι!