Gwyneth Paltrow: Μας προτείνει τον νούμερο ένα τρόπο αδυνατίσματος και εξαγριώνει τους πάντες

04.10.2018
Gwyneth Paltrow: Μας προτείνει τον νούμερο ένα τρόπο αδυνατίσματος και εξαγριώνει τους πάντες
Μπορεί να έφτασε 46 ετών, η εικόνα της, όμως, παραμένει αψεγάδιαστη και το κορμί της αξιοζήλευτο.

Είτε τη συμπαθείς είτε όχι οφείλεις να παραδεχτείς ότι δεν τα έχει καταφέρει και άσχημα με την εμφάνισή της.

Δεν μπορείς, όμως, ούτε να παραβλέψεις το γεγονός πως οι τρόποι με τους οποίους "έχτιζε" τέλειο κορμί και πρόσωπο ήταν ανέκαθεν… ανορθόδοξοι.

Διαβάστε ακόμη: Παντρεύεται στην Ελλάδα η Μαρία Μενούνος - Ιδού η αναγγελία του γάμου και το προσκλητήριο

Αν και αυτό είναι ήδη γνωστό, το νέο κατόρθωμα της Gwyneth, η οποία μόλις παντρεύτηκε για δεύτερη φορά κάτω από άκρα μυστικότητα, κατάφερε να εξοργίσει μεγάλη μερίδα του κοινού χαρακτηρίζοντας τη «λάθος πρότυπο» για τις γυναίκες.

Και δεν αναφερόμαστε στην εμμονή της με τη γυμναστική και τις δίαιτες –αυτό άλλωστε, είναι δικαίωμά της- αλλά στη συμβουλή που δίνει σε όλες εμάς για να ξεφορτωθούμε τα περιττά κιλά.

Ποια είναι αυτή;

Ο συνδυασμός γυμναστικής, περιορισμού των υδατανθράκων και απόλυτο «όχι» στη γλουτένη! Όλα αυτά, μάλιστα, με την υπογραφή της celebrity γυμνάστριας Tracy Anderson την οποία η ηθοποιός έχει προσλάβει ως blogger στην ιστοσελίδα της!

Διαβάστε ακόμη: Η ατάκα του Brad Pitt για την Angelina που θα ευχόσουν να μην ακούσεις ποτέ από πρώην σου

Παρά την κατακραυγή και τα αρνητικά σχόλια άλλων διατροφολόγων που υποστηρίζουν ότι το να κόψει κανείς τη γλουτένη μόνο καταστροφικές συνέπειες μπορεί να έχει για τον οργανισμό, η Paltrow υποστήριξε δημόσια την άποψη της Anderson κάνοντας έξαλλους όχι μόνο τους πολέμιους μα και τους θαυμαστές της.

Εδώ που τα λέμε, δεν είχαν κι άδικο…