Γιώργος Αγγελόπουλος: "Ναι, είμαι μόνος. Βέβαια..."

16.08.2018
Γιώργος Αγγελόπουλος: "Ναι, είμαι μόνος. Βέβαια..."
Σε αποκαλύψεις επί προσωπικού επιπέδου προχώρησε ο "Ντάνος", έναν χρόνο μετά τη νίκη του στο Survivor.

Στο περιοδικό Down Town μίλησε πρόσφατα η Γιώργος Αγγελόπουλος και απάντησε, μεταξύ άλλων, σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις, εξηγώντας για παράδειγμα γιατί είναι μόνος, αλλά και τι έκανε τα χρήματα του επάθλου που κέρδισε.

Είσαι πολύ καιρός μόνος. Αν είσαι κιόλας! Δεν ξέρουμε.
Ναι, είμαι μόνος. Βέβαια, συνέπεσε και όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνεις μια γνωριμία.

Γενικά σου αρέσει να είσαι μόνος σου ή να είσαι σε σχέση;
Μου αρέσει να είμαι σε σχέση. Είναι ωραίο να είσαι σε σχέση και να υπάρχει έρωτας. Είναι μία ωραία συνεργασία που δεν έχει να κάνει μόνο με την συμβίωση και τα κοινά πράγματα που κάνεις. Έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας νέας ζωής , που για εμένα αυτό είναι το σημαντικότερο στη ζωή ενός ανθρώπου.

Σε ότι αφορά τη σχέση, σκέφτεσαι ότι πλέον δεν είσαι ο Γιώργος, είσαι ο Γιώργος Αγγελόπουλος;
Οι πραγματικές σχέσεις πρέπει να είναι μέσα από μία ανάλογη τριβή. Να δεις ότι ο άλλος άνθρωπος μέσα από τις δοκιμασίες που περνά μία σχέση, σε θέλει γι’ αυτό που είσαι, ως άνθρωπο και όχι ως ιδιότητα.

Είναι αυτό ένα άγχος;
Δεν είναι άγχος, είναι μία πραγματικότητα. Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι πίσω από όλα αυτά τα χιλιάδες μηνύματα που δέχομαι γνωρίζουν ακριβώς τον Γιώργο, αλλά γνωρίζουν καλά ένα κομμάτι του. Με γνωρίζουν μέσα από αυτό που είδαν στο Survivor και στο Τατουάζ, έχουμε γίνει μίας μορφής φίλοι και προσωπικά έχω απίστευτο σεβασμό για τη σχέση αυτή, αλλά αυτή η εμπειρία δεν αντικαθιστά μία κατ΄ ιδίαν γνωριμία με έναν άνθρωπο.

Διάβασε επίσης: Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία από το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο της που μοιράστηκε



Άρα το πρώτο ραντεβού δεν θα το έκανες δημοσίως;
Ούτε το δεύτερο. Δεν έχω πρόβλημα να δημοσιοποιήσω τη σχέση μου, αλλά τα προσωπικά μου αφορούν εμένα και κανέναν άλλο. Γι’ αυτό λέγονται προσωπικά. Οφείλω να είμαι προσεκτικός στις κινήσεις μου για να μην λέγονται διάφορα, αλλά άμα θέλω να πιω έναν καφέ και να φάω με κάποια, θα το κάνω. Θα προτιμούσα φυσικά να μην μπαίνει η κάθε κίνησή μου στο μικροσκόπιο της υπερβολής για χάρη της δημοσιότητας.

Τα χρήματα από το έπαθλο του Survivor τα επένδυσες σωστά;
Ναι, το ποσό πήγε εκεί που έπρεπε να πάει. Χρησιμοποιήθηκε για να κλείσουν κάποιες υποχρεώσεις που εκκρεμούσαν, όταν αποχώρησα από την επιχείρηση που είχα με τον αδερφό μου. Τώρα, εκτός από κάποιες εμπορικές συνεργασίες που έχω ως brand ambassador, είμαι σε ιδιαίτερα δημιουργική φάση στα επιχειρηματικά μου και μελετώ με τους συνεργάτες μου μελλοντικά ανοίγματα.