Elizabeth Hurley: Στη Μύκονο με την πιο απροσδόκητη παρέα [photos]

13.08.2018
Elizabeth Hurley: Στη Μύκονο με την πιο απροσδόκητη παρέα [photos]
Στα 53 της χρόνια, η βρετανίδα καλλονή αναστατώνει σε κάθε της εμφάνιση -και το ξέρει καλά! Λατρεύει τη χώρα μας και την επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Πριν από δύο χρόνια, η Liz Hurley είχε επισκεφτεί τις Σπέτσες και μάλιστα, πόζαρε με τον "τέως" βασιλιά όλο χαμόγελα.

Φέτος, ύστερα από μια στάση στην Αθήνα, κατέληξε στη Μύκονο όπου εκτός από τον γιο της, συνοδευόταν και από ένα ζευγάρι που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μαζί της.

O Damian Hurley είναι πια 16 ετών και συνοδεύει τη διάσημη μαμά του -με την οποία, παρεμπιπτόντως είναι "φτυστοί"- σε κάθε της βήμα. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν τους βλέπουμε μαζί σε ένα από τα κότερα που τους φιλοξενεί και στην παραλία!

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Damian Hurley (@damianhurley1) στις

Εκτός όμως από τον Damien, υπήρξε ακόμη ένας άντρας που έφτασε στη Μύκονο μαζί με τη Liz και άφησε ερωτηματικά.

Πρόκειται για τον πρώην σύζυγό εκείνης, Arun Nayar, ο οποίος όμως δεν ήταν μόνος. Μαζί του ήταν η επί 7 χρόνια σύζυγός του -και σωσίας της Hurley- Kim Johnson [φωτό κάτω]

Διάβασε επίσης: 20 διάσημοι αριστερόχειρες που γιορτάζουν σήμερα

Ο βαθύπλουτος ινδός επιχειρηματίας και η Liz παντρεύτηκαν το 2007, δύο φορές (!) Σε δύο τελετές, για την ακρίβεια, όπως θυμόμαστε από τα εξώφυλλα περιοδικού της εποχής.

Χώρισαν το 2011 και την ίδια χρονιά εκείνος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της κατά 20 χρόνια νεότερη της Hurley αλλά "καρμπόν" της, Johnson. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016 και, όπως φαίνεται, διατηρούν όλοι μια απίστευτα πολιτισμένη σχέση!

%PHOTO14%