Beyonce - Ανέλαβε τον πιο αναπάντεχο ρόλο στην Vogue! Τι συμβαίνει με την Anna Wintour;

01.08.2018
Beyonce - Ανέλαβε τον πιο αναπάντεχο ρόλο στην Vogue! Τι συμβαίνει με την Anna Wintour;
Αν έχεις δει το ο Διάβολος φοράει Prada θα γνωρίζεις ήδη πόσο σημαντική είναι η Vogue Σεπτεμβρίου!

Η Vogue Σεπτεμβρίου φέτος θα έχει ένα ιστορικό εξώφυλλο, με star της Beyonce και καλλιτεχνική κατεύθυνση που η ίδια έχει επιλέξει.

H Beyonce έχει σπάσει πολλές πρωτιές και σε αυτό το εξώφυλλο θα σπάσει μερικές ακόμα. Όπως ανακοινώθηκε, η ίδια προσέλαβε για το έργο τον πρώτο αφροαμερικάνο φωτογράφο που δούλεψε ποτέ για την αμερικανική Vogue (που υπάρχει, ας θυμηθούμε μαζί, 126 χρόνια).

Ο λόγος για τον 23χρονο Tyler Mitchell που παρά το νεαρόν της ηλικίας του έχει δουλέψει ήδη για τους Marc Jacobs, Converse και i-D. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Vogue, η Beyonce θα αναλάβει εξ'ολοκλήρου την επιμέλεια του εξωφύλλου αλλά και της προσωπικής της φωτογράφισης που θα βρίσκεται εντός του περιοδικού.

Είναι η πρώτη φορά που παραχωρούνται τόσο μεγάλες αρμοδιότητες σε κάποιον άλλον εκτός της editor-in-chief του περιοδικού τα τελευταία 30 χρόνια, Anna Wintour. Αυτό το γεγονός κάνει τον κόσμο της μόδας να αναρωτιέται μήπως η Vogue Σεπτεμβρίου δεν είναι παρά μία πρόβα τζενεράλε για μία μελλοντική Vogue χωρίς την ιστορική διευθύντριά του!

Είναι άραγε αυτό το κύκνειο άσμα της Wintour ή η αρχή μιας νέας εποχής για την απόλυτη... κυριαρχία της Beyonce; Ο χρόνος θα δείξει...