Ελένη Μενεγάκη - H οικογενειακή φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου!

30.06.2018
Ελένη Μενεγάκη - H οικογενειακή φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου!
Η νέα ανάρτηση της αγαπημένης παρουσιάστριας έβαλε φωτιά στο instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπητές παρουσίες στην τηλεόραση και μέρος της επιτυχίας της έγκειται στο ότι δείχνει να ενδιαφέρεται ειλικρινά για το κοινό αλλά και τους συνεργάτες της.

Μια μέρα μετά από την αυλαία της μεσημεριανής της εκπομπής η ίδια εξέφρασε την αγάπη της για την οικογένειά της, εκείνη του "σπιτιού" αλλά και την επαγγελματική, ανεβάζοντας δύο παλαιότερες φωτογραφίες στο instagram της.

Οι φωτογραφίες ήταν από το 2004, όταν ήταν ακόμα υπό την τηλεοπτική στέγη του Ant1. Στην πρώτη είναι έγκυος στη Λάουρα και εικονίζεται με τη μητέρα, τον αδερφό και τον μεγάλο της γιο και στη δεύτερη φαίνεται ο Άγγελος μωράκι και τρεις φίλες και συνεργάτιδές της.

#Eleni #memories #family #friends #summer ...@teomisokalos , γιαγιά Ζετα , Άγγελος κ στην κοιλιτσα η Λαουρα ! Επιστροφή από Κρήτη με τον Π.Καφε 2004❤️ 2η φωτό Με την αγαπημένη φιλη -επαγγελματική μου σύντροφο @elengelali , την υπέροχη @filiogiannak και την Βαλέτουλα μας το 2004 στην Κυλληνη με τον Π.Καφε ! Πόσες αναμνήσεις με συνδέουν με όλους εκείνους που όχι απλά συνεργάστηκα αλλά έζησα μαζί τους. Γελασα , έκλαψα , ονειρεύτηκα ...και η ζωή συνεχίζεται ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις 30 Ιούν, 2018 στις 12:49 πμ PDT

Και ενώ ποτέ δεν κρύφτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, οι φωτογραφίες αυτές ανέδειξαν μία πλευρά της που δεν βλέπουμε και πολύ συχνά, με αποτέλεσμα να κάνουν μέσα σε 2 μόλις ώρες τον γύρο του διαδικτύου, μετρώντας ήδη 22.000 likes!