Η Shakira έκλεισε τα 41! Έτσι είναι το κορμί της σήμερα

04.06.2018
Η Shakira έκλεισε τα 41! Έτσι είναι το κορμί της σήμερα
Η Shakira μεγάλωσε, ωρίμασε και το χαίρεται. Κι εμείς μαζί της.

41 κεράκια έσβησε η Shakira τον περασμένο Φεβρουάριο, τίποτα, όμως, δεν την σταματά από τις εκρηκτικές εμφανίσεις στα live της.

Η Κολομβιανή performer ύστερα από 7 χρόνια γάμου και 2 παιδιά έχει επιλέξει να ζει και να κινείται σε πιο χαμηλούς τόνους, με τις δουλειές της να είναι πλέον πιο επιλεκτικές μα… φωτιά όπως πάντα.

Η σύζυγος του Gerard Piqué –με τον οποίο τη χωρίζουν 10 χρόνια- δεν ανήκε ποτέ στην κατηγορία γυναικών με την εμμονή με την εμφάνισή τους.

Μέχρι σήμερα, επιμένει να λέει «όχι» στις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ δε διστάζει να κυκλοφορεί εντελώς αμακιγιάριστη ακόμα και όταν γνωρίζει πως θα την απαθανατίσουν.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις φωτογραφίες της στα social media. Στις περισσότερες εξ’ αυτών το natural look πρωτοστατεί, με την ίδια να επιλέγει να μακιγιαριστεί μόνο στα σόου της.

Τι συμβαίνει, όμως, με το κορμί της;

Οι τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύουν πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Shakira θα είναι πάντα υπέροχη!

Σε άψογη φόρμα, με τους κοιλιακούς και τους γλουτούς της να κλέβουν την παράσταση, η σημερινή της εικόνα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους fans της.

Πάρε μια γεύση…

Μα πώς τα καταφέρνει;