Αντριάνα Λίμα: Δες το διαμαντένιο δαχτυλίδι της που μαρτυρά γάμο [photos]

31.05.2017
Το διάσημο μοντέλο παίρνει και επισήμως θέση όσον αφορά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που την θέλει παντρεμένη.

Με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό η Αντριάνα Λίμα, κάτι που έχει ξεσηκώσει θύελλα δημοσιευμάτων παγκοσμίως ότι έχει προχωρήσει σε μυστικό γάμο.

Και αυτό που όλοι αναρωτιούνται είναι το ποιος είναι ο τυχερός. Το 35χρονο μοντέλο της Victoria's Secret ήταν παντρεμένη με τον πρώην μπασκετμπολίστα Μάρκο Γιάριτς με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Όμως χώρισαν το 2014 και έκτοτε δεν έχει ακουστεί κάποια άλλη σοβαρή σχέση της. Ώσπου ήρθε η τελευταία της εμφάνιση στο Grand Prix του Μονάχου όπου το supermodel εθεάθη να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό χέρι (το χέρι του γάμου για τους ξένους).

Πάντως η ίδια, που μάλλον βαρέθηκε να βλέπει τα δημοσιεύματα συνεχώς να αναπαράγωνται, έσπευσε με μια ανάρτησή της στο Instagram να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Επιτέλους τι συμβαίνει με το δαχτυλίδι; Είναι συμβολικό, έχω δεσμευτεί απέναντι στον εαυτό μου και στην ίδια μου την ευτυχία. Έχω παντρευτεί εμένα. Κυρίες μου αγαπήστε τον εαυτό σας! Και ναι, είμαι single». Τώρα αλήθεια ή ψέματα; Δες την ανάρτησή της πιο κάτω.