Ολίβια Νιούτον Τζον: Ο καρκίνος χτύπησε ξανά και άσχημα

31.05.2017
Σοκάρουν τα νέα που αφορούν στην αυσταλή σταρ και την υγεία της, 25 χρόνια μετά την πρώτη της διάγνωση με καρκίνο του μαστού.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στη διεθνή σόουμπιζ και ήρθε από την ίδια την Ολίβια Νιούτον Τζον, η οποία ας σημειώσουμε διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, πρώτη φορά το 1992.

Η 68χρονη σταρ ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook ότι αναβάλει τις προγραμματισμένες συναυλίες της σε Αμερική και Καναδά καθώς ο πόνος που τη δυσκόλεψε στο πρώτο σκέλος της περιοδείας της, αποδείχτηκε μετάσταση του καρκίνου του μαστού στο ιερό οστό.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι εκτός από τις φυσικές θεραπείες, ο Ολιβια θα υποβληθεί σε μια σειρά χημειοθεραπειών και είναι αισιόδοξη ότι θα επιστρέψει δριμύτερη στη συνέχεια του χρόνου για να ολοκληρώσει τις συναυλίες της.

«Αποφάσισα τι είδους θεραπείες θα κάνω από κοινού με τους θεράποντες ιατρούς μου και τους θεραπευτές μου καθώς και όλη την ιατρική ομάδα στο Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre στη Μελβούρνη», γράφει η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της «Σάντι Όλσεν» στο θρυλικό Grease στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα [φωτό κάτω] υπογραμμίζοντας ότι δεν θα δοθεί καμμία συνέντευξη προς το παρόν.