Το τηλεφώνημα της Μενεγάκη στην Καινούργιου που «τελείωσε» τη φιλία τους

30.05.2017
Δεν το συνηθίζει παρά τα τόσα χρόνια που είναι στην τηλεόραση, αλλά την περασμένη Παρασκευή 26 Μαΐου είδαμε την Ελένη Μενεγάκη έκανε την εξαίρεση και πήρε λίγα λεπτά από τον τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής της για να απαντήσει σε δημοσιεύματα που τη θέλουν να αγοράζει τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου.

Το θέμα είχε παρουσιαστεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, την οποία πήρε η μπάλα επίσης αφού η Μενεγάκη έκανε αναφορά και σε εκείνη προς το τέλος όλων όσων είπε στον τηλεοπτικό αέρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη πήρε τηλέφωνο την Κατερίνα και «της μίλησε με πολύ σκληρά λόγια και όπως λέγεται, της απαγόρευσε να να αναφερθεί ξανά στην ίδια, πράγμα που η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν, εκτός από περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκονταν τα παιδιά της. Ο τρόπος που μίλησε η Μενεγάκη στην Καινούργιου δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας ως προς το ότι η σχέση τους έχει τελειώσει οριστικά, κάτι που από την πλευρά της στενοχώρησε πολύ την Κατερίνα, χωρίς, όμως να μπορεί πλέον να κάνει κάτι.»