Άντι Μακντάουελ: Η συμβουλή ευτυχίας που δίνει στα παιδιά της και που ισχύει για όλους μας [photos]

30.05.2017
Η διάσημη ηθοποιός μετά από τόσα χρόνια στο χώρο της show biz έχει κάποιες σοφές συμβουλές καριέρας να μοιραστεί μαζί μας και όχι μόνο!

Η Άντι Μακντάουελ υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα και αργότερα ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Είναι όμως και μια πολύ τρυφερή μητέρα τριών παιδιών του Τζάστιν 30 ετών, της Ρέινι 27, και της Μάργκαρετ 22.

Καθότι και οι δυο κόρες της έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με τον καλλιτεχνικό χώρο -η μία είναι τραγουδίστρια και η άλλη μοντέλο και ηθοποιός- θα μπορούσαμε ίσως να υποθέσουμε ότι ο επαγγελματικός τους δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως σύμφωνα με τη μαμά Άντι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό People η 59χρονη σταρ δήλωσε: «Δεν θέλουν να πιστεύουν οι άλλοι ότι τις διευκόλυνα, κάτι που ούτως ή άλλως δεν το έκανα γιατί μόνες τους μπορούν να βρουν δουλειά. Κανείς δεν πρόκειται να τους προσφέρει δουλειά εξαιτίας μου. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα τους συμβεί. Νιώθω πραγματικά καλά επειδή τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Είμαι περήφανη γι' αυτά, για το ποια είναι το καθένα ξεχωριστά».

Οι δυο κόρες της.

My best friend.

A post shared by Margaret Qualley (@margaretqualley) on

Όσον αφορά για το τι συμβουλές τους δίνει προκειμένου να τα καταφέρουν στη show biz, η Άντι λέει: «Κυρίως τους λέω ότι η φήμη είναι μια μεγάλη ευθύνη. Και δεν είναι πάντα εύκολο να σε αναγνωρίζουν συνέχεια παντού. Δεν είναι η πραγματική πραγματικότητα. Και επίσης, να μην χάσουν τον αληθινό τους εαυτό γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό προκειμένου να είναι ευτυχισμένοι». Ειδικά το τελευταίο μπορούμε να πούμε ότι ισχύει για όλους μας!