Αντζελίνα Τζολί: Δες τι λέει για τη μητέρα και τα παιδιά της -Θα συγκινηθείς!

29.05.2017
Η διάσημη ηθοποιός μιλά εκ βαθέων για τη σχέση της με τη μητέρα της, για τα παιδιά της και το πόσο διαφορετικές είναι οι προτεραιότητες της.

Η μητέρα της Αντζελίνα Τζολί, η Μαρσελίν Μπερτράντ πέθανε από καρκίνο τον Ιανουάριο του 2007 σε ηλικία 56 ετών. Η Μαρσελίν αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη ζωή της 41χρονης σταρ καθότι την μεγάλωσε μαζί με τον αδερφό της ολομόναχη μετά από το διαζύγιό της από τον πατέρα της Γιον Βόιτ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο γαλλικό Elle η Αντζελίνα μίλησε εκτεταμένα για τη σχέση της με τη μητέρα της, αλλά και για τη σχέση της με τα δικά της παιδιά τόσο με τα υιοθετημένα: Μάντοξ, 15 ετών, Παξ, 13 και Ζάχαρα 12, όσο και με τα φυσικά της παιδιά με τον Μπραντ Πιτ: τη Σίλοχ 10 και τα 8χρονα δίδυμα Βίβιαν και Νοξ.

«Θα ήταν η καλύτερη γιαγιά» είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. «Ξέρω πόσο πολύ θα μπορούσε να συνεισφέρει στη ζωή τους και στενοχωριέμαι πολύ που το έχασαν αυτό. Θα έδινα τα πάντα για να είναι δίπλα μου αυτή τη τη στιγμή. Τη χρειάζομαι. Στο μυαλό μου της μιλάω συχνά και προσπαθώ να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να μου έλεγε και πώς θα προσπαθούσε να με καθοδηγήσει».

Στη συνέχεια η Αντζελίνα μιλά και για τον εαυτό της ως μητέρα: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο και η μεγαλύτερη ευθύνη. Σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ότι μπορείς για να ζεις σύμφωνα με τις αξίες σου και να αποτελείς παράδειγμα για τα παιδιά σου». Θέλοντας να κάνει τα λόγια της αυτά πράξη, η σταρ έχει δωρήσει όλη της την αμοιβή από την καμπάνια του αρώματος της Guerlain σε φιλανθρωπίες. «Προσπαθώ να γίνω η ίδια παράδειγμα, να έχω συνείδηση για τους άλλους γύρω μου και να είμαι υπεύθυνη. Και βέβαια να τα βοηθήσω να έχουν μια πιο ευρεία εικόνα του κόσμου». Όσο για το ποιο θεωρεί ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει ένας γονιός, απαντά: Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω για να μεγαλώσω τα παιδιά μου είναι να τα ακούω ειλικρινά. Ίσως είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας γονιός. Είναι διαλλακτικά παιδιά, αλλά είναι παιδιά και όσο χρειάζονται η βοήθειά μου για να κατανοήσουν τις σκληρές αλήθειες της ζωής, άλλο τόσο χρειάζονται αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας: προστασία και αγάπη».