Η Κατερίνα Καινούργιου «απολογείται» δημόσια στην Ελένη Μενεγάκη για το θέμα της βίλας [vds]

29.05.2017
Τεράστιες διαστάσεις πήρε το ζήτημα που ξεκίνησε από ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» τη περασμένη εβδομάδα και αφορούσε στην είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη ενδιαφέρεται να αγοράσει το σπίτι των κουμπάρων της, Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού.

Την Παρασκευή, με πολύ αυστηρό τρόπο και απόλυτα διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να αγοράζει το σπίτι του κουμπάρου της η Ελένη Μενεγάκη και απευθυνόμενη στην ίδια την Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να παίξουν το απόσπασμα τη δική της εκπομπή και να είναι πιο προσεκτικοί γενικότερα...

Το Σαββατοκύριακο, ο συντάκτης που υπέγραφε το ρεπορτάζ, Μαρίνος Βυθούλκας, δήλωσε πως εκείνος ουδέποτε μίλησε για αγορά. Η είδηση, την οποία και διασταύρωσε, όπως έλεγε ξανά και ξανά, αφορούσε στο γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη εθεάθη μαζί με τον σύζυγό της να βγαίνουν από το σπίτι. Αυτό και μόνο αυτό.

Σήμερα το πρωί ήρθε η ώρα για την επίσημη απάντηση της εκπομπής, όπου η Κατερίνα εμφανίστηκε εμφανώς καταβεβλημένη έχοντας δίπλα της τον αρχισυντάκτη της εκομπής Θέμη Μάλλη, ο οποίος από τον τρόπο που μιολούσε έδειχνε σαφώς ότι αδυνατούσε να αντιληφθεί «προς τι ο τόσος ντόρος» ενώ το είπε και ξεκάθαρα: «Πιστεύω ότι όλο αυτό είναι πολύ υπερβολικό. Τέλος».

«Γιατί, απολογείσαι;», ρώτησε δε, την Κατερίνα όταν εκείνη άρχισε να μιλά προσπαθώντας να διασαφηνίσει τη θέση της, που είναι ξεκάθαρα αυτή της παρουσιάστριας που δεν αμφισβητεί, ούτε διπλοτσεκάρει τα ρεπορτάζ των συναδέλφων, έγκριτων και έμπειρων δημοσιογράφων.

Εμφανώς στεναχωρημένη, παραδέχτηκε ότι η Ελένη Μενεγάκη, την οποία τόνισε ότι υπερκετικά, σέβεται και ευγνωμονεί καθότι τη στήριξε τόσο πολύ, της έκανε unfollow στο Instagram -σταμάτησε να την ακολουθεί, δηλαδή.

Ιδού και το βίντεο, ενώ αναμένουμε να δούμε αν η Ελένη δώσει συνέχεια μέα από τη δική της εκπομπή σήμερα.