Μπεν Στίλερ: Ξαφνικό διαζύγιο ύστερα από 17 χρόνια -Δε φαντάζεσαι ποια ηθοποιός ήταν η σύζυγός του [photos]

27.05.2017
Τονίζοντας ότι θα παραμείνουν καλοί φίλοι και μαζί θα φροντίζουν τα παιδιά τους ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και η συνάδελφος, σύζυγός του ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν.

Ο Μπεν Στίλερ και η Κριστίν Τέιλερ παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2000 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον 12χρονο Κουίν και τη 14χρονη Έλα. Με μια κοινή ανακοίνωση ενημέρωσαν το κοινό τους για το διαζύγιο ζητώντας παράλληλα από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή.

«Με μεγάλη αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και για τα 18 χρόνια που περάσαμε ως ζευγάρι, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Προτεραιότητά μας θα συνεχίσει να είναι η ανατροφή των παιδιών μας, ως αφοσιωμένοι γονείς και στενοί φίλοι», έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Η 46χρονη Τέιλορ πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του συζύγου της στις ταινίες Zoolander [φωτό επάνω] όμως αν σου θυμίζει κάτι άλλο που δεν μπορείς να εντοπίσεις, θα σε βοηθήσουμε εμείς.

Ε ναι λοιπόν. Η πρώην κυρία Στίλερ είναι η κοπέλα που... ξύρισε η "Ρέιτσελ" Τζένιφερ Άνιστον μην μπορώντας να καταπιεί ότι ήταν η κοπέλα του "Ρος" Ντέιβιντ Σουίμερ.