Ορέστης Τσανγκ: «Μου έτυχαν περιστατικά ακραίου θαυμασμού από γυναίκες μετά το Survivor»

23.05.2017
Αρχές Μαΐου ο Ορέστης Τσανγκ αποχώρησε από το Survivor και όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό People μετά την έξοδό του από το ριάλιτι, διαπίστωσε την απήχηση που αυτό έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

Ξεκαθαρίζει δε πως δεν μπήκε εκεί για τη δημοσιότητα:

«Ο λόγος που μπήκα στο Survivor δεν ήταν η δημοσιότητα. Χάρηκα, όμως, πολύ για όλη την υποστήριξη από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες. Το δικό μου βραβείο ήταν η αγάπη του κόσμου και όχι το χρηματικό έπαθλο. Από τη μεριά μου θέλω να παροτρύνω όλα τα παιδιά και τους εφήβους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, καθώς είναι πολύ σημαντικό, πέρα από το μυαλό, να γυμνάζουμε και το σώμα μας. Είμαι υποστηρικτής του ρητού “νους υγιής εν σώματι υγιεί”».

Τέλος, δεν κρύβει πως μετά το Survivor δεν είναι λίγες οι φορές που είχε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού από τις γυναίκες:

«Συνεχίζω να είμαι ο εαυτός μου και να ασχολούμαι με τις δουλειές μου. Από την άλλη, όταν περπατάω στο δρόμο, αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου και τη δίνω πίσω απλόχερα. Δεν σου κρύβω πως μου έχουν τύχει περιστατικά ακραίου θαυμασμού από γυναίκες που με γοήτευσαν, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα ελεύθερος και σκοπεύω προς το παρόν να παραμείνω έτσι. Γνωρίζω πως αυτή η δημοσιότητα που μας χάρισε το Survivor είναι εφήμερη. Μόλις σβήσουν τα φώτα, τότε θα καταλάβουμε ποιος έχει καβαλήσει το καλάμι και ποιος όχι. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι ο Ορέστης που ήμουν και πριν το Survivor. Δεν έχω την πρόθεση να καβαλήσω κανένα καλάμι».