Τζένιφερ Λόρενς: Δες την να χορεύει pole dancing σε στριπτιζάδικο [vds]

18.05.2017
Η διάσημη ηθοποιός εθεάθη (και καταγράφηκε και σε βίντεο) να τα δίνει όλα σε ένα κακόφημο αυστριακό strip club. Και αν νομίζετε ότι μετάνιωσε... Ξανασκεφτείτε το!

Μπορεί να βιαζόμασταν να την παντρέψουμε με τον αγαπημένο της αυτόν τον καιρό, τον σκηνοθέτη, Ντάρεν Αρονόφσκι ωστόσο η Τζένιφερ Λόρενς δεν θέλει να σοβαρευτεί ακόμα.

Έτσι πριν 3 εβδομάδες έδωσε την παράσταση της ζωής της χορεύοντας ξέφρενα σε ένα στριπτιζάδικο στη Βιέννη, που δεν το λες και πρωτοκλασάτο, ωστόσο το βίντεο που αποτυπώνει αυτές τις στιγμές μόλις τώρα είδε το φως της δημοσιότητας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εικονίζεται τύφλα στο μεθύσι, να έρπει στα τέσσερα γύρω από τη σκηνή και να σκύβει φλερτάροντας τους άντρες. «Φίλησε έναν τύπο και μετά άρχισε να του τρίβεται ενώ χόρευαν. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς έχασε την μπλούζα της και έτσι χόρεψε με το σουτιέν» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Ήταν τελείως σουρεαλιστικό» συνεχίζει κάποιος άλλος. «Κάποια στιγμή άρπαξε τα χρήματα που ήταν πάνω στη σκηνή και άρχισε να χτυπά το κορμί της με αυτά. Ήταν εκτός εαυτού, αλλά φαινόταν να διασκεδάζει μέχρι τη στιγμή που προσπάθησε να κάνει μια φιγούρα pole dancing αλλά σωριάστηκε στο πάτωμα και έκλαψε από τον πόνο».

Μήπως νομίζετε ότι η άτακτη σταρ μετάνιωσε και εκλιπαρούσε τη συγχώρεση των media; Ε, όχι λοιπόν! Σύμφωνα με τις δηλώσεις της στο Facebook: «Κανείς δεν θέλει να του θυμίζουν μέσω Ίντερνετ ότι προσπάθησε να χορέψει pole dancing. Ήταν τα γενέθλια ενός από τους καλύτερούς μου φίλους και άφησα τον εαυτό μου παρανοϊκά ελεύθερο για να διασκεδάσω. Δεν πρόκειται να απολογηθώ, είχα μια έκρηξη εκείνο το βράδυ. Υ.Γ. Αυτό δεν ήταν σουτιέν, ήταν ένα τοπ του Alexander Wang και δεν πρόκειται να πω ψέματα, νομίζω ότι ο χορός μου ήταν πολύ καλός. Ακόμα και χωρίς δύναμη στον κορμό». Δες τη δήλωσή της και μετά το βίντεο από εκείνη τη βραδιά.