Η Μαίρη Σκόρδου απαντά: Τι συνέβη με τον Πρόδρομο στο σπίτι του Big Brother

18.05.2017
Μπορεί να έχουν προβληθεί πολλά ριάλιτι ανά τα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, όμως, σίγουρα το Big Brother 1 έχει χαραχτεί στη μνήμη των τηλεθεατών αφού ήταν το πρώτο όλων.

Ένα από τα πράγματα που είχε απασχολήσει πολύ τότε το κοινό ήταν το φλερτ της Μαίρης Σκόρδου με τον Πρόδρομο Καθηνιώτη και σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου σε συνέντευξή της στο The 2Night Show, μεταξύ άλλων, η Σκόρδου θα μας λύσει την απορία για το εάν παίχτηκε τίποτα παραπάνω μεταξύ τους όταν δεν έγραφαν οι κάμερες.

«Δεν το είχαμε στο μυαλό μας ότι μας παρακολουθούν όλη την ώρα, ήμασταν ανυποψίαστοι για ό,τι συνέβαινε. Είχαμε το live και εγώ νόμιζα ότι τότε μας βλέπει ο κόσμος και πήγαινα να βαφτώ και να βάλω το τζινάκι μου. Δεν το είχα στο μυαλό μου ότι μας παρακολουθούν, ήξερα ότι καταγράφουν υλικό, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει κάμερα 24 ώρες το 24ωρο».

Τι έγινε τελικά με τον Πρόδρομο; Ιδού η απάντηση:

«Το δικό μου φλερτ ήταν με τον Πρόδρομο, αλλά δεν δημιουργήσαμε σχέση. Δεν γινόταν να κάνουμε σχέση, γιατί δεν μ’ αρέσει να πάρω τον άνδρα κάποιας κοπέλας», συνέχισε, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε το «βήμα» σε περίπτωση που ο συμπαίκτης της ήταν ελεύθερος, απάντησε πως «ίσως, δεν ξέρω. Αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου».