Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του αγαπημένου παίκτη του Survivor

05.05.2017
Από την αρχή του Survivor ξεχώρισε κι έγινε ο πιο αγαπημένος παίκτης του τηλεοπτικού κοινού, ενώ όσο δέχεται τα πυρά των συμπαικτών του τόσο εκτινάσσεται η δημοτικότητά του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον οποίο μίλησε ο Βασίλης Αδαμάκης, ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα με του οποίου τη φανέλα έπαιξε τρία χρόνια και θέλησε να μας δείξει ποιος είναι ο αληθινός Αγγελόπουλος όπως τον γνώρισε εκείνος τότε:

«Ο Γιώργος είναι ένα αυθεντικό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί, ο χαρακτήρας του είναι ακριβώς όπως φαίνεται, δεν προσποιείται σε καμία περίπτωση, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, το κάνει πάντα με τη θέλησή του και ομαδικά. Εγώ δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Γιώργος προσπάθησε να κάνει οτιδήποτε για τον εαυτό του και μόνο. Πιστεύω ότι για πολλούς και διάφορους λόγους εκεί μέσα παίζονται πολλά. Τον προτείνουν συνέχεια ενώ είναι ο καλύτερος παίκτης. Θέλω να το πάρει ο Γιώργος γιατί το αξίζει. Είναι πολύ αυθεντικό παιδί και χαρακτήρας χαμηλών τόνων. Εδώ στην ομάδα είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά: βοηθούσε, έτρεχε πάνω κάτω… Αυτό που κάνει το κάνει με την ψυχή του, θέλει να είναι νικητής».

Όσο για τη σχέση του Ντάνου με το ωραίο φύλο και τις φανατικές θαυμάστριές του είπε χαρακτηριστικά:

«Καλό είναι να προσέχει τις γυναίκες λίγο ο Γιώργος. Ωραίος άντρας είναι, αρσενικός, αυθεντικός… Έρχονται κοπέλες και ζητάνε ρούχα που έχει φορέσει. Με είχε πάρει μια κοπέλα και μου έλεγε ότι θέλω να τον αγκαλιάσω, να τον γνωρίσω, ότι έχει και περιουσιακά στοιχεία, ότι θα τα πάρει όλα ο Γιώργος. Την εκλεκτή της καρδιάς του θα τη βρούμε στη συνέχεια».