Survivor: Ο Χρανιώτης μιλάει για ερωτικά τρίγωνα με Νάργες-Βαλαβάνη! [vds+photos]

29.04.2017
Χαμός αναμένεται να γίνει στο κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor κι αν λάβουμε υπ' όψιν τις αποκαλύψεις του Γιώργου Χρανιώτη για τις θηλυκές δολοπλοκίες, τότε θα... σηκωθεί τσουνάμι στο νησί των Διασήμων και των Μαχητών!

Ο Χρανιώτης αποκαλύπτει τη γυναικεία στρατηγική στο παιχνίδι, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά Βαλαβάνη και Νάργες! Οι γυναίκες χρησιμοποιούν ως όπλα τη γοητεία και τα νάζια τους για να μπορούν να χειραγωγούν τους άντρες κι εκείνοι να είναι στα πόδια τους. Επειδή η τακτική αυτή έγινε πολύ έντονα, αυτό έχει εξοργίσει τον Χρανιώτη, ο οποίος συγκαλυμμένα λέει τα ίδια πράγματα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Σε αυτή λοιπόν την τρομερή ιστορία που ξεκινάει, έρχεται ο Γιώργος Χρανιώτης να μιλήσει γι όλα αυτά στο επεισόδιο της Κυριακής, το οποίο τεχνηέντως μας παρουσιάζει στο trailer που θα δείτε παρακάτω η παραγωγή του Survivor.«Πώς βλέπεις σ ένα σίριαλ ένα ζευγάρι και είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι και είναι μεταξύ τους καλά; Βάλε μια γυναίκα να αποπλανήσει τον άνδρα για να συμβεί κάτι. Βάλε έναν άντρα ο οποίος θα διεκδικήσει αυτή την γυναίκα για να συμβεί κάτι».

Κι όλα αυτά αποτυπώνονται στα «κομμάτια του παζλ» που ενώνονται από το τρέιλερ... Το διερευνητικό βλέμμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Αγγελόπουλο. Την αγκαλιά του Μισθοφόρου και το φιλί της Ελισάβετ. Τις δύο φίλες Σάρα και Ελισάβετ που είναι ξάπλα και κάπου κοιτάνε... (προφανώς στην ανδρική παρέα) και στο τέλος για δείτε την Βαλαβάνη που χασκογελάει με τη νέα της κολλητή Ελισάβετ.

Με λίγα λόγια, ο Γιώργος Χρανιώτης, μιλάει για τις συγκεκριμένες γυναίκες. Και στα πλάνα παίζουν δύο άντρες. Ο Ντάνος και ο Μισθοφόρος. Άρα όλα αυτά που λέει ο συγκεκριμένος παίκτης στο trailer αφορούν αυτή την ομάδα ανθρώπων.