Ο Άκης Δείξιμος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor

29.04.2017
Ο Άκης Δείξιμος ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να παίξει στο πάρτι της ένωσης του Survivor και αποκαλύπτει όλα όσα? είδε. «Μάλλον θα έλεγα ότι τα παιδιά εκεί και ο Άγιος Δομίνικος ήταν η έκπληξη στο πάρτι για εμένα!» τόνισε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες TV.

Ανέφερε ακόμη ότι, πλην του Μπο, δεν γνώριζε κάποιον άλλον από τους παίχτες του Survivor.

Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασαν οι παίχτες για το πάρτι, απάντησε: «Ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί γνώριζαν ότι επιτέλους θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν το μπάνιο τους να καλλωπιστούν και φυσικά το βασικότερο από όλα, να φάνε κανονικά ως άνθρωποι. Οπότε ζούσαν γι' αυτή τη στιγμή. Όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται για έπαθλο αλλά για δεδομένο, απλά φρόντισαν να το απολαύσουν.»

Ερωτηθείς για το αν υπήρξαν άτομα που να μπαίνουν στα περιθώρια από τους υπόλοιπους, απάντησε: «Δεν είδα κανέναν να μπαίνει στο περιθώριο. Είδα ίσως από προσωπική επιλογή, κάποια άτομα να θέλουν να βρίσκονται λίγο μόνα τους. Γενικότερα, όμως, όλοι μίλαγαν με όλους και νομίζω πως για λίγες ώρες τουλάχιστον, ξέχασαν πού βρισκόντουσαν.»

«Γέλασα με τον Ντάνο, που φρόντισε να αυτοσαρκαστεί. ενώ και ο Κοκκινάκης είχε πλάκα. Μου άρεσε επίσης ο Ορέστης, ο οποίος ήταν σωστός ως φωνή κι-ήθελε να το δείξει. Τα κορίτσια ήταν επίσης πολύ κεφάτα.», είπε ακόμη ο Άκης Δείξιμος.