Στέλιος Χανταμπάκης: Η πρώτη συνέντευξη μετά το Survivor - «Είχα το ρόλο του κακού»

28.04.2017
Η κλίκα του Χανταμπάκη, το αποτυχημένο χιούμορ με στόχο την Ειρήνη Παπαδοπούλου και η αντιπαράθεση με τον Αγγελόπουλο, έκαναν τον Στέλιο Χανταμπάκη να θεωρείτε ένας από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

O Στέλιος Χανταμπάκης υπήρξε φειδωλός στις δηλώσεις του μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ απενεργοποίησε και τα σχόλια κάτω από τα posts του στο Instagram, για να «σωθεί» από τα επιθετικά σχόλια των χρηστών των social media.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έδωσε τις δικές του εξηγήσεις σε συνέντευξη του στο People. Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Έχεις δει τα αποσπάσματα από το παιχνίδι που προκάλεσαν σωρεία αρνητικών σχολίων για σένα; Από ότι κατάλαβα δεν περίμενες αυτές τις αντιδράσεις του κόσμου όταν βγήκες από το παιχνίδι.

Είδατε ένα σήριαλ όπου είχα το ρόλο του κακού. Στο παιχνίδι έκατσα κάτι λιγότερο από 2 ½ μήνες. Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη -εκτός από την ατυχή στιγμή με το μαγιό- κι ας γιγαντώθηκε μια κατάσταση από την στιγμή που με ψήφισε. Οι 3-4 κακές στιγμές που βγήκαν ήταν κακές στιγμές, αληθινές και ανθρώπινες που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Δεν πήγα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω πως θα παίξει ή πως θα κινηθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δείχνοντας μπροστά στις κάμερες συμπάθειες και αντιπάθειες. Όπως στην πραγματική μου ζωή. Τακτική, θα ήταν να κρατήσω μια ουδέτερη στάση, να κινηθώ με σχέδιο και διπλωματία. Έκανα την επιλογή μου, έπαιξα και έχασα. Αυτό είναι όλο.

Θεωρείς πως φταίει το μοντάζ που σου έδωσε αυτόν το ρόλο του διπρόσωπου, του κακού;

Σίγουρα υπάρχουν πολλές στιγμές που δεν έχετε δει. Εκ των υστέρων κατάλαβα, ότι δεν προστάτευσα τον εαυτό μου όσο θα έπρεπε. Αυτός όμως είναι χαρακτήρας μου. Αυθόρμητος. Φυσικά και έχω κάνει λάθη.

Τελικά τι έχει συμβεί με το φαγητό που ανταλλάξατε εκτός κανόνων; Έκανες κι ένα ποστ πως όντως έχει γίνει.

Πήρα θέση μόνο σε αυτό που είπε η παραγωγή -και θα μείνω εκεί, γιατί αυτά είναι που έχει δει και ακούσει ο κόσμος. Δεν θα αναλάβω το ρόλο του κριτή και επιπλέον θεωρώ άνανδρο, να σχολιάζω εκ των υστέρων πρόσωπα και καταστάσεις. Ανέφερα απλά, πως δεν το έμαθε τώρα η παραγωγή και παραδέχτηκα, πως ενεπλάκησα κι εγώ σ΄ αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Να περνάτε όμορφα φιλαράκια μου.. σας αγαπώ! #survivorgr #hantampakakia

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

Να έχετε μια όμορφη μέρα φιλαράκια μου!! Τα Φιλια μου! #hantampakakia #hantasurvivor

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on