Αλ Πατσίνο: Παιχνίδια στη θάλασσα με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του [photo]

27.04.2017
Φουλ ερωτευμένος ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος στα 77 του χρόνια παραμένει ακμαιότατος. Ίσως σε αυτό να παίζει τον ρόλο του και η σχέση του με την κατά πολύ νεότερη εντυπωσιακή ηθοποιό, σύντροφό του.

Ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Αλ Πατσίνο, παραμένει γοητευτικός παρότι προχωρά δυναμικά στην όγδοη δεκαετία της ζωής του. 77 ετών και παραμένει γεμάτος όρεξη για ζωή -και για έρωτα- όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κάνουν πρόσφατα τον γύρο του διαδυκτίου, παρά τις ειδήσεις που τον θέλουν να έχει χάσει το 90% της όρασής του.

Τα τελευταία χρόνια ο Αλ Πατσίνο έχει στο πλευρό του την 38χρονη ηθοποιό από την Αργεντινή, Λουσίλα Σόλα [φωτό επάνω] με την οποία πρόσφατα βρέθηκαν για σύντομες διακοπές στο Μεξικό, όπου χάρηκαν τον ήλιο, τη θάλασσα και τον έρωτά τους. Αφορμή για το ταξιδάκι τα πρόσφατα γενέθλια του σταρ στις 25/4/2017. Χρόνια πολλά και πάντα τέτοια.. Ιδού:

Πάντως ο Πατσίνο δεν είναι ο μόνος διάσημος που έχει σχέση με πολύ νεότερη γυναίκα. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου ακόμη 23 ονόματα στην ίδια λίστα. Έλληνες και ξένους.