H Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της [photo]

27.04.2017
8 χρόνια γάμου γιόρτασαν πριν από λίγες μέρες η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της και εκείνη τίμησε την ημέρα αυτή δημόσια με ένα πολύ γλυκό ποστάρισμα.

Η Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε τον Φρανσουά Ανρί Πινό το 2009 και έχουν μαζί μια κόρη, την Βαλεντίνα, την οποία υπεραγαπούν. Με αφορμή την 8η επέτειο του γάμου τους που γιόρτασαν πριν απο μερικές μέρες, η 50χρονη σταρ πόσταρε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία των δυο τους την ημέρα του γάμου τους και συγκεκριμένα από το δείπνο που δόθηκε αμέσως μετά.

«Η πιο σπουδαία ευλογία που έχω στη ζωή μου είναι η αγάπη. 11 χρόνια μαζί. 8 παντρεμένοι», γράφει στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας η Σάλμα και στη συνέχει αποκαλύπτει με άλλη εικόνα το απίστευτο μέρος όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση.

«Το πάρτι του γάμου μου δόθηκε στην παλαιότερη όπερα της Ευρώπης La Fenice», γράφει η Σάλμα Χάγιεκ και πράγματι εντυπωσιάζει με την εικόνα αλλά και την ιδέα. Ωστόσο, ας μας επιτρέψει να κάνουμε μια διόρθωση, καθότι το θέατρο La Fenice που βρίσκεται στη Βενετία λειτούργησε πρώτη φορά το 1792 ενώ η La Scala του Μιλάνο το 1778, οπότε... Λεπτομέρειες βέβαια.. Η ουσία σε αυτή την ανάρτηση είναι η μοναδικότητα της δικής της μεγάλης στιγμής και ιδού:

Και για τη συνέχεια μια γλυκύτατη φωτογραφία της Σάλμα Χάγιεκ με τη λατρεμένη της κόρη, Βαλεντίνα...