Η Λίντσεϊ Λόχαν στα χέρια του Αλέξη Κούγια

27.04.2017
Η Λίντσεϊ Λόχαν έδωσε το όνομά της σε γνωστό πλέον κλαμπ στο Γκάζι και μάλιστα τον Σεπτεμβριο που μας πέρασε παρευρέθηκε και στα εγκαίνια του συγκεκριμένου κλαμπ. Το κλαμπ "LOHAN" λοιπόν είναι μια επιχειρηματική κίνηση του Έλληνα επιχειρηματία Ντένις Παπαγεωργίου, με τον οποίο η Λόχαν είχε σχέση σύμφωνα με τις φήμες.

Η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ μέσω του δικηγόρου της στην χώρα μας Αλέξη Κούγια, ενημέρωσε πως έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες του κλαμπ και θα προσπαθήσει να τις λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η ίδια φαίνεται πως δεν είναι και ιδιαίτερα χαρούμενη με την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχείρησης που θα έχει το όνομα "LOHAN" δηλαδή το επώνυμό της.

Παρακάτω θα διαβάσετε την ανακοίνωση του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.
Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Αθήνα, 26/4/2017
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας».