Καταγγελία για Survivor: «Ο Μάριος είχε τραυματιστεί; Σαν σκυλί τρέχει, αυτά δεν γίνονται!»

27.04.2017
Δυο εβδομάδες μετά το ξαφνικό τροχαίο του Survivor που κόστισε τη συμμετοχή στην Ειρήνη Κολιδά, ο Κύπριος παίκτης των Μαχητών επέστρεψε δριμύτερος κι ας μας έλεγαν ότι έχει πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Ο Μάριος επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ, γεγονός που έχει προβληματίσει αρκετούς τηλεθεατές. Θα πρόκειται για την πιο θεαματική ανάρρωση όλων των εποχών, αφού δύο εβδομάδες πριν ο παίκτης είχε τραυματίσει πολύ σοβαρά τον ώμο του και ήταν αμφίβολη η επιστροφή του στο παιχνίδι. Χθες μάλιστα, 26/4, τον είδαμε να στριφογυρνάει με δύναμη τη ρόδα, χρησιμοποιώντας και τα χέρια του.

Ο Βασίλης Αδαμάκης, πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, ομάδα στην οποία έπαιζε μπάλα ο Γιώργος Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε για αυτό το... θαύμα!

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο Ντάνο τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, ενώ σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός με το Μάριο.

«Εγώ στεναχωρήθηκα βέβαια με το θέμα του Μάριου, δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω. Φυσικά και είναι άδικο για τους άλλους. Και όχι μόνο άδικο, αλλά δεν δικαιολογείται με τέτοιο τραύμα που είχε να επιστρέψει μέσα σε δύο εβδομάδες. Μέσα σε 14 μέρες γύρισε και αγωνίζεται και το βλέπετε και σαν σκυλί τρέχει. Σαν να μην έχει πάθει τίποτα. Αυτά δεν γίνονται, κάτι συμβαίνει. Προφανώς δεν φταίει το παιδί, κάτι άλλο φταίει», ανέφερε στην εκπομπή «Όλα Καλά».