Ο αδερφός της Eιρήνης Παπαδοπούλου ήταν gogo boy στο Factory και πρωταγωνιστής του σκηνοθέτη Γιάνναρη [photos]

06.03.2017
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της Στάθη. Τους ένωσαν οι δυσκολίες, αφού όταν οι γονείες τους ήρθαν από το Καζακστάν πέρασαν πολύ δύσκολα για να προσαρμοστούν.

Όπως είχε δηλώσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο αδερφός της είχε ατίθαση εφηβεία, σε αντίθεση με εκείνη που, αν και μικρότερη, έδινε το καλό παράδειγμα. Ο Στάθης ήταν ο πονοκέφαλος των γονιών του, καθώς σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται ως χορευτής στο δημοφιλές κλαμπ Factory.

Η γνωριμία του με τον αξιόλογο Έλληνα σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Γιάνναρη θα τον βάλει στα μονοπάτια της ηθοποιίας και θα πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Από την Άκρη της Πόλης», «Δεκαπενταύγουστος», «Όμηρος» και «Μan at Sea».

Διαβάστε ακόμη: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πιο γυμνασμένη παίκτρια του Survivor [photos]

Πλέον, ο Στάθης είναι παντρεμένος, έχει αποκτήσει ένα παιδί και ζει μόνιμα στο Βερολίνο. «Η αλλαγή της ζωής του Στάθη ήταν απίστευτη. Αν μου έλεγες τότε πως θα τα έκανε όλα αυτά, δεν θα το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα» προσθέτει γελώντας.

Η οικογένεια Παπαδοπούλου με τα δυο της παιδιά, Στάθη και Ειρήνη, ήρθε από το Καζακστάν στην Ελλάδα το 1990. Ο πατέρας τους ήταν πολιτικός μηχανικός και η μητέρα τους νηπιαγωγός.

%PHOTO7%

Πηγή People