Δημήτρης Τσακάλας: Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Μπίλυ» από το «Καφέ της Χαράς» [photo]

24.02.2017
Τον γνωρίσαμε μέσα από τον τηλεοπτικό ρόλο του «Μπίλυ» στο σήριαλ του ANT1 «Το Καφέ της Χαράς». Λόγω των επαναλήψεων της σειράς σε πολλούς ;ίσως φαντάζει ακόμα ως ο 17χρονος εκείνος μαθητής.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Τσακάλας μεγάλωσε, έγινε ένας κούκλος, και φωτογραφήθηκε για το Celebrity Life Game, όπου μίλησε για τη ζωή του μετά την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία.

Σε γνωρίσαμε μέσα από το καφέ της χαράς. Από την πρώτη μέρα προβολής του μέχρι σήμερα, παίζει nonstop. Όλο αυτό πώς σου φαίνεται;

Για πολλά χρόνια πίστευα ότι ο κόσμος θα κουραζόταν από τις τόσες πολλές επαναλήψεις, κάτι που τελικά δεν ισχύει, o κόσμος συνεχίζει και το βλέπει κάθε μεσημέρι με την ίδια αγάπη που το έβλεπε και τότε πριν 13 χρόνια.



θεωρείς ότι όλη αυτή η επιτυχία του σήριαλ σου έκανε καλό;
Φυσικά και μου έκανε καλό η επιτυχία του σίριαλ αφού μέσα από αυτό με έμαθε ο κόσμος και οι άνθρωποι της δουλειάς, το μόνο αρνητικό είναι ότι όταν ξεκινάς με μια τόσο μεγάλη επιτυχία, είναι πολύ δύσκολο μετά να κάνεις δουλειές που να ξεπεράσουν τον ρόλο που σε αγάπησε ο κόσμος.

Το Καφέ της Χαράς είναι ένα από α σήριαλ που έχει παιχτεί σε επανάληψη περισσότερο από κάθε άλλο παίρνεις καλά χρήματα από τις επαναλήψεις;
Ποτέ στην Ελλάδα οι ηθοποιοί δεν έπαιρναν τα λεφτά που έπρεπε από τις επαναλήψεις, απλά αν είχες κάνει αρκετές σειρές που έπαιζαν σε επανάληψη μπορεί να μαζευόντουσαν κάποια λεφτά μην φανταστείς τίποτα τρελό όμως. Πλέον στα χρόνια της κρίσης το ποσό που μαζεύεται από τις επαναλήψεις μέσα στην χρονιά είναι τόσο μικρό που δεν σε συμφέρει καν φορολογικά να μπεις στην διαδικασία να κόψεις δελτίο.


H Κύπρος αποτελεί μια λύση για τους ηθοποιούς;
Σίγουρα αποτελεί μια λύση, από τότε που άρχισαν να γίνονται Συμπαραγωγές με την Κύπρο, άνοιξαν περισσότερες θέσεις εργασίας.