Ο Ρίκι Μάρτιν μιλά για τον αρραβωνιαστικό του, τον επικείμενο γάμο τους και τα παιδιά του [photos]

22.02.2017
Ο διάσημος τραγουδιστής αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής, δηλώνει ανυπόμονος να παντρευτεί με τον σύντροφό του και αποκαλύπτει την αδυναμία του για τα δίδυμα αγόρια του.

Ο Ρίκι Μάρτιν δεν είναι ένας συνηθισμένος τραγουδιστής. Αν και ερωτικό είδωλο εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο, δε δίστασε να δηλώσει ότι προτιμά τους άντρες αλλά επιθυμεί να γίνει πατέρας πράγμα που τελικά και το κατάφερε αποκτώντας το 2008 δύο δίδυμα αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας, στα οποία είναι απόλυτα αφοσιωμένος.

Η γνωριμία τους με τον τωρινό αρραβωνιαστικό του, τον καλλιτέχνη Jwan Yosef, μοιάζει με σενάριο σύγχρονης αισθηματικής κομεντί. Γνωρίστηκαν μέσω Instagram!

«Είμαι συλλέκτης έργων τέχνης και αυτός είναι καλλιτέχνης. Ήμουν στο Instagram και κοίταζα κάποια υπέροχα έργα του. Του έγραψα και αρχίσαμε να συνομιλούμε για περίπου 6 μήνες χωρίς ποτέ να έχω ακούσει τη φωνή του. Στην αρχή και για πολύ καιρό ο έρωτάς μας ήταν πλατωνικός. Μιλούσαμε για τέχνη. Έμενε στο Λονδίνο. Έτσι πήγα στο Λονδίνο για να τον συναντήσω. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Στη φωτογραφία ο Ρίκι Μάρτιν (δεξιά) και ο Jwan Yosef.

Λίγο μετά αρραβωνιάστηκαν και τώρα -αν και δεν έχουν ορίσει ακόμα ημερομηνία- σκέφτονται να παντρευτούν. «Θα κάνω ένα μεγάλο γάμο. Θέλω να γίνει ντόρος» λέει ο 44χρονος σταρ. «Οι γαμήλιοι εορτασμοί να κρατήσουν τρεις μέρες. Να διασκεδάσουμε».

Εδώ σε πρόσφατη έξοδο μαζί με τα δίδυμα αγόρια του και τον αρραβωνιαστικό του Jwan Yosef.

Ποια όμως η σχέση του με τα παιδιά του; «Ότι κάνω, όποια απόφαση παίρνω, βασίζεται σε αυτά, ώστε να είναι καλά. Αυτή ήταν μια δέσμευση που έκανα στον εαυτό μου πριν αποφασίσω να γίνω πατέρας» απαντά συγκινημένος. «Δεν το ξέρουν αλλά είναι λιγάκι οι σωτήρες μου. Γιατί όταν χρειάζεται να πάρω μια απόφαση, όποια και αν είναι αυτή, σκέφτομαι αυτά πρώτα από όλα και τελικά αυτή είναι η σωστή απόφαση».

Δεν τα αφήνει ποτέ μόνα τους. Είναι πάντα μαζί του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του: «Ταξιδεύουν μαζί μου από όταν γεννήθηκαν γιατί ταξιδεύω συνέχεια. Πολλοί που λένε “Ρικ, πότε θα σταματήσεις τις περιοδείες, τα παιδιά χρειάζονται σταθερότητα” Μα ποια σταθερότητα; Εγώ είμαι το σταθερό τους σημείο. Όταν δεν είμαι δίπλα τους νιώθουν ανασφάλεια. Παρακολουθούν μαθήματα στο σπίτι αντί για το σχολείο, αλλά όλα είναι καλά».

«Το παν για μένα» γράφει σε ελεύθερη μετάφραση ο Μάρτιν και ποζάρει με τα παιδιά του.

My everything.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on