Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Ο χωρισμός δεν είναι ακόμα οριστικός

20.02.2017
Μπορεί να βιαστήκαμε να στενοχωρηθούμε με την ανακοίνωση του διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού αφού πηγές αναφέρουν ότι ακόμα προσπαθούν να τα ξαναβρούν.

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να χωρίσουν. Έκτοτε πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να τα ξαναβρίσκουν χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί από τη μεριά τους, ακόμα και την Γκάρνερ έβγαλαν έγκυο.

Ωστόσο το ζευγάρι αν και ποτέ δεν ανακοίνωσε ότι είναι ξανά μαζί, ούτε και το διαζύγιό του οριστικοποίησε, κάτι που γεμίζει ελπίδα τους φαν του, ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν. Πρόσφατα όμως έγκυρες πηγές από τον φιλικό κύκλο τους ανακοίνωσαν ότι: «Τρέφουν πολύ αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και έχουν διατηρήσει μια δυνατή και όμορφη σχέση ώστε να φαίνονται αγαπημένοι στα παιδιά τους. Περνούν πολύ χρόνο “δουλεύοντας” πάνω στη σχέση τους -φιλική ή όποια και αν είναι αυτή- για το χατήρι των παιδιών τους».

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχουν υποβάλλει ακόμη αίτηση διαζυγίου, αν και φημολογείται ότι η Γκάρνερ ετοιμάζει τα χαρτιά. «Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει αλλάξει από όταν ανακοίνωσαν το χωρισμό τους», λένε οι πηγές. «Η φιλία τους είναι υπαρκτή. Είναι τόσο απόλυτα αφοσιωμένοι στην κοινή κηδεμονία των παιδιών. Όποια μορφή και αν έχει η σχέση τους, υπάρχει πάντα αμοιβαία αγάπη και η αγάπη για τα παιδιά τους είναι τόσο ισχυρή που δεν θα αφήσουν τίποτα να την γκρεμίσει. Και οι δύο έκαναν πράγματα για τα οποία δεν είναι καθόλου περήφανοι. Και σαφέστατα ο Μπεν δεν είναι ο άψογος σύζυγος, ωστόσο συμβαίνουν πολλά πράγματα σε ένα γάμο και ένα χωρισμό. Θέτουν από κοινού τα σχέδια και τους στόχους τους μέσα στα όρια της φιλίας ή όποια μορφή έχει η σχέση τους. Οτιδήποτε είναι αυτό το “κανονικό” που δημιούργησαν για να λειτουργήσει η οικογένειά τους, το κάνουν».

Ενδεικτικό είναι ότι ταξιδεύουν μαζί σαν οικογένειά, έχουν κοινές εξόδους, ακόμα και στην εκκλησία πάνε μαζί. «Προσέχουν πάρα πολύ πώς θα φερθούν μπροστά στα παιδιά. Είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί απέναντί τους και προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από όλο αυτό».

Άλλωστε ο ίδιος ο Άφλεκ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η Τζένιφερ είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά 11, 8 και 4 ετών.