Ο Τομ Χάνκς είναι ο πιο cool παππούς [photos]

17.02.2017
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον δηλώνουν ευτυχείς που πέρασαν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους και έγιναν παππούδες.

Ο Τομ Χάνκς και η Ρίτα Γουίλσον αποτελούν ένα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Παντρεμένοι από το 1988 έχουν αποκτήσει δύο γιους μαζί ενώ ο Τομ έχει δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Μάλιστα ο 60χρονος ηθοποιός βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος πριν παντρευτεί την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, ακολουθώντας το θρησκεία αυτής και της οικογένειάς της, ενώ έχει δηλώσει ότι πηγαίνει πολύ συχνά στην εκκλησία προκειμένου να διαλογιστεί πάνω στα «γιατί» που απασχολούν τον άνθρωπο.

Δείτε τους εδώ σε φωτογραφία μαζί με τρία από τα παιδιά τους

Έχουν ήδη τρία εγγόνια και σε πρόσφατη συνέντευξή τους δήλωσαν κατενθουσιασμένοι που είναι παππούδες. Θεωρούν μάλιστα τους εαυτούς τους «τους πιο cool παππούδες που υπάρχουν». «Όταν έχεις τρία εγγόνια και βρίσκεσαι δίπλα τους δεν χρειάζεται βιβλίο, ή ραδιόφωνο ή τηλεόραση. Θα σε διασκεδάσουν κάθε στιγμή που βρίσκονται δίπλα σου. Απλώς κάθισε αναπαυτικά και παρακολούθησε το σόου» δήλωσε ο Χανκς. Ωστόσο τα εγγόνια τους δεν φαίνονται το ίδιο ενθουσιασμένα μαζί τους, παραδέχεται το ζευγάρι. «Νομίζω ότι απλώς μας ανέχονται» λέει ο Τομ και η 60χρονη σύζυγός του συμπληρώνει: «Κάποιες φορές απλώς μας κοιτάζουν σα να μας λένε “τι συμβαίνει;”».

Ποιο είναι το μυστικό του γάμου τους; Σύμφωνα με το Χανκς: «Απλώς αρέσουμε ο ένας στον άλλο. Ξεκίνα από αυτό. Την πρώτη φορά που κοιταχτήκαμε σίγουρα νιώσαμε αυτό το “Ε, εδώ ανήκω!”, τουλάχιστον εγώ έτσι ένιωσα» συνεχίζει. «Νομίζω ότι τελικά παντρευτήκαμε για τους σωστούς λόγους»

Δείτε τους σε φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα.

Fun with friends.

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on