Σάσα Σταμάτη: Περιγράφει με δέος την απόπειρα στραγγαλισμού γνωστής ηθοποιού!

10.02.2017
Ανατριχίλα προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής στο Πρω1νό η συνέντευξη που παραχώρησε στην Σάσα Σταμάτη η Πωλίνα Γκιωνάκη. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη έχει δηλώσει ότι υπήρξε θύμα κακοποίησης.

Για άλλη μία φορά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην φρικτή εμπειρία που είχε στο παρελθόν με έναν σύντροφό της που την κακοποιούσε, ο οποίος, μάλιστα, αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει!

«Έχω κακοποιηθεί… Έφυγα όταν πήγε να με στραγγαλίσει! Χάνεις τη ζωή σου… Απευθύνθηκα στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών και βρίσκομαι ακόμα κάτω από ψυχολογική στήριξη. Τώρα με ψάχνει ακόμα. Είναι δημόσιο πρόσωπο, τον γνωρίζει ο κόσμος…», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η Σάσα Σταμάτη μάλιστα αποκάλυψε ότι είδε και... φωτογραφικά ντοκουμέντα.

«Μου έδειξε φωτογραφίες στο κινητό της! Στον λαιμό της ήταν μελανιασμένη, τα πόδια της ήταν χάλια! Μετά πήγε στο νοσοκομείο και στον ιατροδικαστή…. Αυτή η γυναίκα δεν έχει ξεμπλέξει, την κυνηγά ακόμα, της έδωσα το τηλέφωνό μου γιατί, βρε παιδιά, είμαστε άνθρωποι», είπε, ενώ σοκαρισμένη ήταν όλη η παρέα της εκπομπής, με την Φαίη Σκορδά να δίνει on air το τηλέφωνο στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη είχε δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου είχε χαρακτηριστηκα πει ότι μια σχέση κακοποίησης είναι σαν ένα πουλόβερ που ξηλώνεται σιγά σιγά και κάποια στιγμή φτάνει στο τέλος του... Το δικό της «πουλόβερ» έφτασε στο τέλος όταν δέχθηκε σωματική επίθεση από τον τότε σύντροφό της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι όταν του ανακοίνωσε ότι βρήκε μια πολύ καλήξ δουελιά και θα την πάρει, εκείνος μάνιασε, την έπιασε από το λαιμό και στην προσπάθειά της να ξεφύγει χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού της σε μια καρέκλα. Το κεφάλι της άνοιξε και αιμορραγώντας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.