Μαρία Μενούνος: Το διαμάντι από το μονόπετρο έκανε... φτερά [photo & vds]

09.02.2017
"Θύμα" του υπέρμετρου ενθουσιασμού της έπεσε η διάσημη ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, τον οποίο και πλήρωσε πολύ ακριβά. Μένει μόνο να φανεί αν το πάθημα της έγινε μάθημα.

Όπως αποκάλυψε μέσω ποσταρίσματος στο Instagram της η Μαρία Μενούνος, οι πανηγυρισμοί της στο πρόσφατο Super Bowl της στοίχισαν το διαμάντι στο μονόπετρο που της είχε προσφέρει πριν από μερικούς μήνες ο αγαπημένος της, Ντέιβιντ Αντεργκάρο.

Φανατική οπαδός των Patriots, η 38χρονη Μαρία δεν μπόρεσε να κρατηθεί παρακολουθώντας το μεγάλο τελευταίο παιχνίδι τους. Σηκωνόταν συνέχεια από τη θέση της, ζητωκραύγαζε και έκανε διάφορες χειρονομίες. Μία από αυτές στάθηκε μοιραία.

Χτύπησε το χέρι της σε κάποιο κάγκελο που ήταν μπροστά της και η... "πετρούλα" έκανε φτερά... Η ίδια φανέρωσε το πάθημά της με το παρακάτω ποστάρισμα, ενώ σε ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος του E! News σχετικά με το αν αντικαταστήσει το διαμάντι ή όχι εκείνη απάντησε: "Λέω να περιμένω γιατί έτσι όπως το πάνε οι Patriots φέτος θα ξαναχτυπήσω σίγουρα το χέρι μου κάπου!!!".

Για να λέει κάτι ξέρει