Μάθε ποιον ποδοσφαιριστή έχει υιοθετήσει ο Κώστας Μπίγαλης- Το παράπονο του τραγουδιστή

07.02.2017
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τον 26χρονο γιο του που υιοθέτησε σε νεαρή ηλικία και δεν είναι άλλος από τον ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Κεϊτά, τον οποίο και προσπάθησε να βοηθήσει να σταδιοδρομήσει στο ποδόσφαιρο, όμως δεν του δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες:

«Είναι ένα παιδί ορφανό από μάνα και πατέρα, από τη Γουινέα. Η γνωριμία με αυτό το παιδί ήταν όπως στις ταινίες και αποφασίσαμε να το βοηθήσουμε.

Έπαιζε ποδόσφαιρο, ήταν καλός και επειδή είχα κάποιες γνωριμίες τον πήγα στην ΑΕΚ. Πήγα στον Γιώργο Καραφέσκο, τον θρύλο, για να τον πάει να τον δουν σε κάποια ομάδα, όχι απαραίτητα στην ΑΕΚ.

Δοκιμάστηκε σε κάποιες ομάδες στο τοπικό και μου είπαν να τον δοκιμάσουν στην ΑΕΚ.

Πήγε, τον δοκίμασαν, τον κράτησαν, πήγε στην ομάδα Νέων, αλλά από τα Χριστούγεννα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο προπονητής της δεύτερης ομάδας δεν του έδωσε καμία ευκαιρία», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Μετά έφυγε, πήγε στη Λιθουανία κι έπαιξε στην πρώτη κατηγορία. Του πετούσαν μπανάνες, γιατί έχει ρατσιστές εκεί. Ενδιαφέρθηκε η Κάουνας, αλλά το παιδί αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και καταστράφηκε.

Όπου κι αν πήγε συνάντησε αναξιοκρατία. Δεν του έδωσαν καμία ευκαιρία και κάποιοι ζητούσαν φραγκάκια για να τον πάρουν, αλλά εγώ δεν θα πλήρωνα κανέναν κερατά.

Είναι ένα παιδί με τρομερή ταχυδύναμη, που ψάχνεις με το κερί τέτοιους παίκτες. Είμαι πολύ στενοχωρημένος, καμία ομάδα δεν δέχεται έστω να τον δει και ψάχνει στο εξωτερικό.

Ασχολήθηκα πολύ με το ποδόσφαιρο και συνάντησα πολύ άσχημα πράγματα. Το παιδί αυτό άξιζε ευκαιρίες και δεν τις πήρε.

Δοκιμάστε με τον Μοχάμεντ Κεϊτά και δεν θα χάσετε. Είναι μια ιστορία που με θλίβει και με πονά.

Η αναξιοκρατία με ενοχλεί και το παιδί αυτό δεν είχε καμία ευκαιρία, παρότι το άξιζε».

Πηγή: filathlos.gr