Ξέσπασε ο Τζώρτζογλου στη Σκορδά: «Με αυτό που κάνατε με έκραξε όλη η Ελλάδα!»

07.02.2017
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο Πρωινό ο Στράτος Τζώρτζογλου, αλλά στο φινάλε η συνέντευξη πήρε απρόσμενη τροπή με τον ηθοποιό να διαβάζει απόσπασμα από την παράστασή του και την παρουσιάστρια να του λέει γελώντας: «Μη σε βάλω να τραγουδήσεις το Last Christmas τώρα»...

Τότε ο Τζώρτζογλου που δεν έχει ξεχάσει τι του έκαναν στο παρελθόν Λιάγκας και Σκορδά που του είχαν ζητήσει να τραγουδήσει το άσμα των Χριστουγέννων «ξέσπασε»:

«Αυτό μου το κάνατε το δωράκι και με έκραξε όλη η Ελλάδα και δεν ήθελα! Γιατί δεν είπατε ότι δεν ήθελα; Δεν ήμουν έτοιμος! Αφού εγώ δεν είμαι τραγουδιστής και το έκανα για σας και μου είπατε όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε και στο τέλος βγήκα μόνος μου και στο τέλος μου κάνανε βιντεάκια. Και έρχεται ο γιος μου και μου λέει «μπαμπά είναι καλό, μη στεναχωρεθείς». Λέω «παιδί μου με κοροϊδεύουν εδώ πέρα». Λοιπόν, οφείλεις να μου δώσεις έστω ένα φιλί γι’ αυτό που μου κάνατε! Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι τραγουδιστής! Δώσ' μου ένα φιλί! Με ξεσκίσανε στο Ίντερνετ!»