SPOILER ALERT: Ποιος ηθοποιός της σειράς Grey's Anatomy θα αποχωρήσει;

02.02.2017
Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που μας επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί για τη νέα σεζόν της σειράς; Σας αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μας έχει συνηθίσει η Shonda Rhimes σεναριογράφος και παραγωγός της αγαπημένης μας σειράς «Grey's Anatomy» στις ξαφνικές αποχωρήσεις αγαπημένων πρωταγωνιστών. Αλλά αυτή τη φορά δεν ευθύνεται το σενάριό της αλλά οι υποχρεώσεις της ηθοποιού που την αναγκάζουν να φύγει.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Τζέρικα Χίντον, που ερμήνευε το ρόλο της δρας Στέφανι Έντουαρντς, θα αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η 35χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του Άλαν Μπόλντουιν στο κανάλι HBO και έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα μέσα στο 2017.

Από ότι έγινε γνωστό ολόκληρη η σειρά θα ανανεωθεί ωστόσο θα υπάρξει και επόμενος κύκλος. Είμαστε πάντως περίεργοι να δούμε τον τρόπο που θα επιλέξει η σεναριογράφος για να διώξει τη δρα Έντουαρντς. Θα είναι άραγε κάτι μοιραίο και ανεπανόρθωτο όπως ο θάνατος του δρα Ντέρεκ Σέφερντ (που ερμήνευε ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ) ή θα υπάρχει κάποιο παραθυράκι ανοιχτό ώστε η Χίντον να μπορεί να επιστρέψει στη σειρά; Σύντομα στις οθόνες μας!